378 reviews

Anoniem
12-8-2022

9/10

Perfect

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
2-8-2022

9/10

mensen met een lange adem

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
30-7-2022

9/10

Prima bedrijf en klantgericht.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
25-7-2022

9/10

Prima ervaring gehad. Het proces was duidelijk en door de mijn-omgeving transparant. Uiteindelijke resultaat is ook naar tevredenheid.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
22-7-2022

9/10

prima

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
20-7-2022

8/10

Betrokken, betrouwbaar

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
20-7-2022

9/10

Goed, blijft zich inzetten hoe lang het ook duurt

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
15-7-2022

10/10

Ard Korveraar. Is de beste. professioneel een aanrader zeer ervaren vakkundig .uitstekend begeleiding. Correct behulpzaam luisterend oor . Honderd procent inzet.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
12-7-2022

10/10

Super goed geholpen, met veel aandacht en tijd begeleid in de zaak.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
12-7-2022

8/10

Erg netjes en betrokken geholpen. Het ongeluk heeft bij mij mentaal toch ook wat gedaan . Gelukkig was daar het luisterende oor.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
3-7-2022

10/10

Goed!!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
2-7-2022

10/10

Na een jaar 'geploeterd' te hebben onder een rechtsbijstandverzekering, is mijn letselschade zaak met ferme en adequate handen overgenomen door Berlinda Meilink. Het contrast kon niet groter zijn in positieve zin. Ze pakte het huidige dossier snel op en ik kreeg eindelijk professionele begeleiding en iemand met verstand van zaken. Het gehele traject kon ik op haar en haar eerlijke vragen, argumenten en adviezen bouwen. Uiteindelijk heeft zij gezorgd dat de schadezaak op een manier en moment is gesloten die bij mij past en goed voelde!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
F Kasbergen
2-7-2022

9/10

Professioneel, duidelijk en vasthoudend voor jou

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Anoniem
23-6-2022

10/10

Super geholpen,snelle reacties op vragen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
21-6-2022

7/10

Fijne ervaring en goed geholpen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
15-6-2022

8/10

Tot nu toe zeer positief !

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
O
14-6-2022

10/10

Mijn algemene ervaring met Ard Korevaar, specifiek met Joost Hartog, was uitstekend. Joost was invoelend, begreep goed wat voor mij belangrijk was en heeft daar altijd naar gehandeld. Hij antwoordde snel op mijn berichten, zat overal bovenop en reageerde pro-actief op situaties om mij zo veel mogelijk te ontzien. Naast de verzekeringsgerelateerde communicatie was er ook altijd ruimte voor een praatje over ditjes en datjes, iets wat een verademing is als je al jarenlang bezig bent om de gevolgen van een ongeluk te herkauwen. Joost communiceerde doortastend met de verzekering van de tegenpartij en is tot een eindregeling gekomen waar ik 100% tevreden mee ben. Ik kan alleen maar concluderen dat Joost steengoed is in zijn vak en ik ben blij dat ik destijds bij hem terechtgekomen ben.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Anoniem
12-6-2022

8/10

goed

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
11-6-2022

9/10

Goed geholpen direct vanaf dag 1. Goede communicatie, handige inlog programma.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
9-6-2022

9/10

Erg tevreden. Bi intake duidelijke afspraken en goed nagekomen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.

Hoe vindt u de meest geschikte belangenbehartiger?

Op internet ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Allemaal dezelfde boodschappen en mooie sites. Maar wie zit erachter? Klikt het? Tenslotte gaat het over uw (financiële) toekomst! Grote kans dat u via mond tot mond reclame op onze site terecht bent gekomen. Meer dan tevreden mensen, daar gaat het ons om en een transparante communicatie. Korte lijnen. Mocht onze dienstverlening niet naar wens zijn, dan hebben we een klachtenreglement. Elke klacht is een kans op verbetering.

Klanttevredenheid

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.