Monica - letselschade expert Vlissingen

Na afronding van mijn VWO-opleiding kwam ik met het bank- en verzekeringswezen in contact. Bij onderlinge verzekeraar ZLM nam ik de personenschades voor mijn rekening. Het werd me al snel duidelijk dat daar heel wat bij komt kijken: aansprakelijkheid, medische zaken, juridische vraagstukken, re-integratie, hulpbehoefte, schade vaststellen. Ik heb me ontwikkeld in het vak door diverse vakopleidingen te volgen. Ook stak ik veel op tijdens bezoeken aan slachtoffers thuis. Daar besef je met welke confronterende en indringende zaken zij na na een ongeval te maken kunnen krijgen. Het persoonlijk contact met het slachtoffer en het samen kijken naar oplossingen, heb ik altijd als een uitdaging gezien. In die zin is het behandelen van personenschade me op het lijf geschreven. Gelukkig heb ik bij ZLM altijd de mogelijkheid gekregen om dit op persoonlijke wijze te doen, maar na 27 jaar werd het tijd voor een nieuwe stap.

Sinds 2004 ben ik NIVRE-expert. Daarnaast ben ik lid van het NIS (Nederlands Instituut van Schaderegelaars). Wanneer je na 27 jaar besluit een andere uitdaging aan te gaan, dan kon dit voor mij alleen maar bij een partij die een goede schaderegeling voor het slachtoffer altijd op de eerste plaats zet. Daarom heb ik me aangesloten bij Ard Korevaar Personenschade. Want bij deze organisatie zijn aandacht voor het slachtoffer, deskundigheid, loyaliteit, vertrouwen en samen naar oplossingen zoeken gegarandeerd.

“Mensen die ontredderd zijn na een ongeval moeten kunnen steunen op iemand die hen helpt het leven weer op de rails te zetten.? Dát is mijn drive om dit bijzondere vak met passie uit te oefenen!”

Hoe vindt u de meest geschikte belangenbehartiger?

Op internet ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Allemaal dezelfde boodschappen en mooie sites. Maar wie zit erachter? Klikt het? Tenslotte gaat het over uw (financiële) toekomst! Grote kans dat u via mond tot mond reclame op onze site terecht bent gekomen. Meer dan tevreden mensen, daar gaat het ons om en een transparante communicatie. Korte lijnen. Mocht onze dienstverlening niet naar wens zijn, dan hebben we een klachtenreglement. Elke klacht is een kans op verbetering.

Klanttevredenheid

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.