Tony - Personenschade expert Velp

Mijn eerste stappen in het letselschade vak zette ik in 1996. Centraal Beheer Achmea was mijn eerste werkgever. Voor deze organisatie behandelde ik vier jaar lang een breed scala aan letselschades, variërend van verkeersongevallen tot  medische missers. Al in die vroege fase van mijn loopbaan was ik er van overtuigd dat het slachtoffer met al zijn of haar  kwaliteiten, behoeftes en persoonlijke omstandigheden in de letselschaderegeling centraal dient te  staan. 

Vanaf 2001 bracht ik verdere verdieping aan in het vak waar ik zoveel passie voor koester. Ik volgde de drie-jarige beroepsopleiding voor de advocatuur. Trots was ik toen ik me eind 2003 volwaardig advocaat mocht noemen. Vandaar uit specialiseerde ik me verder in het letselschade vak, waarvan zowel de medische als de menselijke kant mij zeer boeien.

In 2004/2005 heb ik de LSA/Grotius specialisatieopleiding gevolgd. In juni 2005 mocht ik mij LSA advocaat noemen. Tot 2010 heb ik bij een aantal advocatenkantoren zeer boeiende maar voor het slachtoffer zelf  bijzonder ingrijpende letselschadezaken behandeld. Hoewel het altijd mijn intentie is een letselschadezaak in goed overleg met de aansprakelijke verzekeraar te regelen, heb ik ook zaken in het belang van het  slachtoffer voor het hekje van de rechter moeten brengen. 

Vervolgens richtte ik In 2010 samen met een compagnon een eigen advocatenkantoor op in de Twentse plaats Borne. Deze switch stelde me in staat om letselschadezaken meer vanuit het belang van het slachtoffer tot een bevredigend en rechtvaardig einde te brengen. 

Mijn werkzaamheden voor dit advocatenkantoor heb ik in 2021 beëindigd. Mijn aanzienlijke werkervaring en kennis zet ik inmiddels in bij Ard  Korevaar Personenschade. Ik sta binnen deze warme en betrokken en ter zake kundige organisatie mensen met letselschade bij in een voor hen onbekende en onzekere situatie. Het zal je maar gebeuren dat je een ongeval  overkomt en je letsel oploopt waardoor je je werk niet meer kunt doen of de verzorging van de  kinderen en het huishouden niet meer lukt. Je wereld staat dan op z’n kop. 

Het is mijn missie het slachtoffer te helpen bij de praktische en financiële gevolgen van het ongeval. Hoe? Door  daadkrachtig en goed onderbouwd op te treden richting de aansprakelijke verzekeraar. Heldere communicatie is hierbij van  groot belang. Naar beide partijen. Daar sta ik voor.

Hoe vindt u de meest geschikte belangenbehartiger?

Op internet ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Allemaal dezelfde boodschappen en mooie sites. Maar wie zit erachter? Klikt het? Tenslotte gaat het over uw (financiële) toekomst! Grote kans dat u via mond tot mond reclame op onze site terecht bent gekomen. Meer dan tevreden mensen, daar gaat het ons om en een transparante communicatie. Korte lijnen. Mocht onze dienstverlening niet naar wens zijn, dan hebben we een klachtenreglement. Elke klacht is een kans op verbetering.

Klanttevredenheid

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.