Marjolijne - letselschade expert Utrecht

Discussies over aansprakelijkheid en de hoogte van de schadevergoeding met verzekeraars roepen bij slachtoffers vaak hevige emoties op. Terecht, want verzekeraars voeren soms onnodig lang discussie over de aansprakelijkheid wat voor slachtoffers veel onzekerheid met zich mee brengt. Daarnaast bagatelliseren zij vaak de omvang van de schade.

Het slachtoffer staat voor mij centraal! Na een ongeval staat iemands leven op zijn kop. Behalve het letsel, de behandelingen, de pijn zijn er ook zorgen over het wel of niet meer kunnen studeren/werken, het doen van het huishouden, het beoefenen van hobby’s , etc. Er is vaak financiële onzekerheid voor de toekomst. Soms kan iemand zijn oude leven niet meer oppakken en kijk ik samen met het slachtoffer naar wat wel mogelijk is.

Betrokken,  strijdbaar, empathisch en deskundig zijn woorden die bij mij passen.

Tijdens mijn studie rechten aan de Universiteit van Utrecht werkte ik twee dagen per week als telefoniste bij een advocaten kantoor. Na het afronden van studie in 1998 werd ik gevraagd om te blijven en werd ik al snel beëdigd tot advocaat. Na mijn beëdiging specialiseerde ik mij in het afwikkelen van letselschade zaken namens slachtoffers. Ik heb uiteindelijk 10 jaar bij dit kantoor gewerkt.  Aansluitend heb ik nog 6 jaar gewerkt bij een klein, gespecialiseerd letselschade advocatenkantoor in Utrecht.

Vanaf 2012 heb ik als zelfstandig jurist gewerkt en mij verder gespecialiseerd door onder andere de opleiding tot NIVRE-expert te volgen. Daarnaast ben ik Mfn mediator. Ik heb altijd de belangen van slachtoffers behartigd.

Naast het werken ben ik een trotse moeder van drie kinderen. Ik hockey en ski graag. Daarnaast doe ik vrijwilligerswerk als buurtbemiddelaar bij de gemeente Utrecht.

Ik ben trots partner te zijn bij Ard Korevaar Personenschade. Een professionele en gedreven club!

Hoe vindt u de meest geschikte belangenbehartiger?

Op internet ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Allemaal dezelfde boodschappen en mooie sites. Maar wie zit erachter? Klikt het? Tenslotte gaat het over uw (financiële) toekomst! Grote kans dat u via mond tot mond reclame op onze site terecht bent gekomen. Meer dan tevreden mensen, daar gaat het ons om en een transparante communicatie. Korte lijnen. Mocht onze dienstverlening niet naar wens zijn, dan hebben we een klachtenreglement. Elke klacht is een kans op verbetering.

Klanttevredenheid

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.