610 reviews

Anoniem
3-3-2024

9/10

Heel goed. Ze had een luisterend oor en heeft mijn zaak adequaat behandeld.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
29-2-2024

7/10

Ik ben goed geholpen er was regelmatig e-mail contact

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
22-2-2024

10/10

Een hele goede en fijne ervaring, stressontlastend.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
21-2-2024

8/10

Een zeer fijn persoon, welke goed voor mij is opgekomen. Als je een ongeluk gehad hebt, dan ben je niet goed in staat om allerlei dingen te regelen, dus dan is het erg fijn dat dit door Diny gedaan is.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
20-2-2024

9/10

Ik ben zeer tevreden over Diny de Neef als mijn letselschade advocaat. Ik vond haar erg vriendelijk , meedenkend en professioneel.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
19-2-2024

9/10

Een heel fijn persoon die zich inzet en begrijpt om welke schade het gaat.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
18-2-2024

9/10

Fijne, open, kerel waarmee ik een prettige samenwerking had.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
16-2-2024

10/10

Super lieve vrouw! Is geduldig en heeft begrip. Ze heeft ontzettend haar best gedaan met betrekking tot de zaak en heeft vaak contact opgenomen om te kijken hoe het daarnaast met ons gaat! Een aanrader!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
15-2-2024

10/10

Ruim 4 jaar heeft Berlinda Meilink mij op professionele wijze bijgestaan. Berlinda is heel vakkundig, tactisch sterk en bovenal een warme en eerlijke belangenbehartiger. Ze luistert goed naar wat je zegt Op alle fronten heb ik me gesterkt gevoeld door haar support. Ze reageerde altijd snel en accuraat. ik zou niet weten wat ik zonder haar had gemoeten in deze 4 jaar

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
14-2-2024

8/10

Ze mij uitstekend begestaan tijdens het hele letselschadetraject.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
13-2-2024

8/10

Een aardige en betrokken vrouw

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
6-2-2024

9/10

Ik heb Berlinda leren in mei 2019 ze heeft me bijgestaan, geadviseerd, maar vooral een luisternd oor geboden na mijn ongeluk op 16 mei. Het ongeluk heeft op mij persoonlijk heel veel indruk gemaakt vooral fysiek maar ook mentaal. Berlinda was er als ik haar nodig had. Ze gaf me goed advies (ook mijn man en dochter) we hebben goede gesprekken gehad met Berlinda maar ook met andere instanties. Dit heeft mij veel vertrouwen gegeven in haar.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
6-2-2024

10/10

Zeer goede ervaring. Professionele en duidelijke benadering van de zaak en goed in de beschikbaarheid.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
29-1-2024

10/10

Marjolijne was a very helpful, considerate and patient lawyer. She made the whole process of this rather painful chapter of my life a lot easier, and got me a settlement that I was very happy with.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
28-1-2024

10/10

Berlinda is vriendelijk en luistert goed naar haar cliënt. Maakt duidelijke afspraken, houdt zich ook aan de gemaakte afspraken en stelt je op de hoogte van alles wat er speelt. Ik ben zeer tevreden en zal haar zeker aanbevelen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
28-1-2024

10/10

Zeer tevreden

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
27-1-2024

10/10

Bij de eerste kennismaking had ik direct het gevoel van persoonlijke betrokkenheid. Het wekte bij mij vertrouwen in de gang van zaken die zouden gaan komen. Wat ook prettig ervaren is is de snelle communicatie als er nieuws was over de vorderingen. Kortom ik heb Taco ervaren als een fijn persoon.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
26-1-2024

10/10

Zeer prettig ervaren was duidelijk vanaf het begin

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
23-1-2024

10/10

Heel fijn en professioneel

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
15-1-2024

10/10

Een geluk bij een ongeluk dat ik zo’n betrokken en ervaren advocaat als Marjolijne Knottenbelt ben tegengekomen. Zij snapt heel goed waar je doorheen gaat en wat er nodig is.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.

Hoe vindt u de meest geschikte belangenbehartiger?

Op internet ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Allemaal dezelfde boodschappen en mooie sites. Maar wie zit erachter? Klikt het? Tenslotte gaat het over uw (financiële) toekomst! Grote kans dat u via mond tot mond reclame op onze site terecht bent gekomen. Meer dan tevreden mensen, daar gaat het ons om en een transparante communicatie. Korte lijnen. Mocht onze dienstverlening niet naar wens zijn, dan hebben we een klachtenreglement. Elke klacht is een kans op verbetering.

Klanttevredenheid

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.