388 reviews

Anoniem
10-9-2021

9/10

Goede ervaring, goed geholpen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
6-9-2021

9/10

Goed , geen bijzonderheden.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
31-8-2021

8/10

Heel fijn en duidelijk in wat er gaat gebeuren of hoe die iets wil doen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
23-8-2021

9/10

goed

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
22-8-2021

5/10

Onze behandelaar was een aardige man, maar wij zijn niet tevreden over hoe het traject is verlopen. Hoewel een schadetraject natuurlijk geen snel traject is, heeft het in onze ogen langer geduurd dan had gehoeven. Daarnaast hadden wij het gevoel dat wij continue moesten vragen om tot actie over te gaan. Dit heeft ons niet ontzorgd.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? nee
Anoniem
21-8-2021

10/10

IK BEN HEEL TEVREDEN OVER HOE ALLES IS VERLOPEN

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
2-8-2021

10/10

Dat ze mijn schade zaak heeft geregeld.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
1-8-2021

8/10

Duidelijke communicatie zowel telefonisch als digitaal.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
29-7-2021

10/10

Super goede ervaring , alle tijd en goed op de hoogte gehouden van het verloop tussendoor

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
21-7-2021

9/10

Dat weet ik niet maar wel dat mijn casus heel goed is vertegenwoordigd.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
9-7-2021

10/10

professioneel, efficiënt, vriendelijk

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
8-7-2021

9/10

mijn ervaring is aangenaam en bevredigend geweest gedurende een reis van twee en een half jaar

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
8-7-2021

8/10

Dhr. Korevaar heeft alles in duidelijk taal uitgelegd. Mijn ervaring is positief.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
7-7-2021

10/10

Deze man weet waar die het over heeft. Ard is erg prosfessioneel. Op vele aspecten kan die hulp bieden. een fijn mensen mens.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
5-7-2021

10/10

Zeer tevreden! Jullie krijgen een dikke 10!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
5-7-2021

9/10

Zie andere antwoorden.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
2-7-2021

10/10

Goed, ik vond het snelle en vooral persoonlijke contact erg prettig

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
30-6-2021

10/10

Ik ben bijzonder tevreden .De communicatie was prima.De uitkomst was zeer goed. En hij heel duidelijk wat wel of niet kan

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
23-6-2021

8/10

Mijn ervaring met Ard Korevaar was zeer positief. Het was fijn hoe goed ik geholpen ben met mijn auto ongeluk. Er werd begrip getoond, was geduldig en hield rekening met mijn wensen en behoefte.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
22-6-2021

9/10

Het was een fijne ervaring.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.

Hoe vindt u de meest geschikte belangenbehartiger?

Op internet ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Allemaal dezelfde boodschappen en mooie sites. Maar wie zit erachter? Klikt het? Tenslotte gaat het over uw (financiële) toekomst! Grote kans dat u via mond tot mond reclame op onze site terecht bent gekomen. Meer dan tevreden mensen, daar gaat het ons om en een transparante communicatie. Korte lijnen. Mocht onze dienstverlening niet naar wens zijn, dan hebben we een klachtenreglement. Elke klacht is een kans op verbetering.

Klanttevredenheid

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.