Anita - letselschade expert  Maassluis

Als ik terugkijk op mijn loopbaan tot nu toe mag in concluderen dat mijn belangstelling voor het letselschadevak is ontstaan tijdens de negentien jaar waarin ik gewerkt heb voor de Nationale Politie. De eerste dertien jaar was ik geüniformeerd actief op straat. De jaren daarna was ik binnen het PDC (Politiedienstencentrum) werkzaam als casemanager PTSS, casemanager Schade en uiteindelijk als (senior)jurist. In deze periode heb ik mij verder kunnen ontwikkelen als NIVRE Register Expert Personenschade. In die functie mocht ik naar tevredenheid vele zaken afwikkelen. Daarbij stond veelal het herstel van vertrouwen tussen werkgever en werknemer centraal.

Doordat ik verschillende functies heb mogen vervullen in mijn carrière bij de politie, begrijp ik goed wat voor een impact politiewerk met zich mee kan brengen. Ook ken ik de interne procedures en weet ik de weg binnen de politieorganisatie. Vanuit deze ervaring sta ik politiemedewerkers bij die letsel opgelopen hebben tijdens het politiewerk. Daarbij kan gedacht worden aan: GTPA, PTSS, een dienstongeval, een beroepsziekte en/of een beroepsincident.

Na mijn vertrek bij de politie ben ik in de letselschadebranche aan de slag gegaan en behartig ik niet alleen de belangen van politiemedewerkers maar ook van slachtoffers die als gevolg van een fout van een derde letsel hebben opgelopen.

Het overkomen van een ongeval en de gevolgen hiervan kunnen een grote impact op je leven hebben. Schaderegeling gaat verder dan het realiseren van een zo hoog mogelijke schadevergoeding. Het gaat erom dat je de best mogelijk ondersteuning krijgt om terug te kunnen gaan naar de situatie, jouw leven, het liefst zoals dat was vóór het ongeval. En als dat door het ongeval niet meer kan? Dan is het belangrijk om op zoek te gaan naar nieuwe kansen, waarbij een optimaal resultaat bereikt wordt zodat het slachtoffer zelf de regie weer terugkrijgt. Daar zet ik mij graag met veel passie voor in. Een mensgerichte aanpak staat daarbij centraal.

 

 

Hoe vindt u de meest geschikte belangenbehartiger?

Op internet ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Allemaal dezelfde boodschappen en mooie sites. Maar wie zit erachter? Klikt het? Tenslotte gaat het over uw (financiële) toekomst! Grote kans dat u via mond tot mond reclame op onze site terecht bent gekomen. Meer dan tevreden mensen, daar gaat het ons om en een transparante communicatie. Korte lijnen. Mocht onze dienstverlening niet naar wens zijn, dan hebben we een klachtenreglement. Elke klacht is een kans op verbetering.

Klanttevredenheid

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.