588 reviews

Anoniem
12-6-2023

9/10

De hulp als zeer prettig ervaren, alle zorg is volledig uit handen genomen en naar tevredenheid afgehandeld.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
7-6-2023

9/10

Deskundig, slagvaardig en duidelijk

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
5-6-2023

10/10

Hele goede samenwerking! Ze denkt heel goed mee en probeerde alles eruit te halen voor me!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
2-6-2023

10/10

Top vrouw die der werk prima uitvoert

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
1-6-2023

9/10

Zeer vriendelijke kundige man die verfijnd de lijntjes weet uit te zetten die nodig zijn. Onderneemt direct actie als dit nodig is, en onderhandeld adequaat tussen de verschillende partijen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
31-5-2023

9/10

Marjolijne is een vriendelijke, zorgzame vrouw. Ze heeft mij echt super bijgestaan.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
27-5-2023

8/10

Erg fijn begeleid in het proces

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
26-5-2023

10/10

Zeer goed

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
25-5-2023

8/10

Zeer positief! Bij aanvang van het letselschadetraject hebben we in persoon kennis gemaakt wat ik erg fijn vond en daarna heeft Marjolijne me goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen via mail en telefoon.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
22-5-2023

9/10

Heel prettig persoon. Als ‘slachtoffer’ in dit geval van een aanrijding dan is dat op zich al heftig. Al het geregel daaromheen komt er dan bij, wat ook het herstel in de weg zit. Dan is het heel fijn als iemand daarin helpt, ontzorgt, ervaren en kundig is.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
18-5-2023

9/10

Top

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
16-5-2023

9/10

Goed. zeer vriendelijk en goed geholpen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
16-5-2023

9/10

Zeer goede ervaringen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
15-5-2023

9/10

Ze was zeer professioneel, behulpzaam en deskundig. Monica was er altijd voor me en zorgde ervoor dat ik op de hoogte was van alle ontwikkelingen. Ik ben zeer tevreden met haar diensten en zou haar aan iedereen aanbevelen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
11-5-2023

9/10

Super fijn! Begripvol en kundig.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
10-5-2023

10/10

Zij is een bijzondere vrouw die het zakelijk, maar vooral menselijk behandeld.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
10-5-2023

10/10

Zeer goed

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
9-5-2023

9/10

Mevrouw Siewe- van der Meer is zeer vriendelijk, meelevend en oplossingsgericht. Duidelijk in de communicatie en handelen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
8-5-2023

8/10

Diny heeft me goed en effectief geholpen en een net bedrag voor me geregeld.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
6-5-2023

8/10

prettig

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.

Hoe vindt u de meest geschikte belangenbehartiger?

Op internet ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Allemaal dezelfde boodschappen en mooie sites. Maar wie zit erachter? Klikt het? Tenslotte gaat het over uw (financiële) toekomst! Grote kans dat u via mond tot mond reclame op onze site terecht bent gekomen. Meer dan tevreden mensen, daar gaat het ons om en een transparante communicatie. Korte lijnen. Mocht onze dienstverlening niet naar wens zijn, dan hebben we een klachtenreglement. Elke klacht is een kans op verbetering.

Klanttevredenheid

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.