387 reviews

Anoniem
24-11-2021

9/10

Zeer aangename klantervaring

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
9-11-2021

8/10

Goed netjes en kundig

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
8-11-2021

9/10

mijn algemene ervaring is geweldig

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
4-11-2021

10/10

Vriendelijk. Duidelijk. Geduldig. Neemt niet zomaar genoegen met een aanbod van de tegenpartij.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
28-10-2021

8/10

Wij zijn tevreden met de hulp die we van dit bedrijf hebben gekregen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
27-10-2021

8/10

Goed.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
27-10-2021

8/10

Onze ervaring met Art Korevaar is een persoonlijke benadering. Meedenkend en meelevend met ons in dit traject.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
22-10-2021

10/10

We hebben een hele prettige samenwerking ervaren

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
18-10-2021

9/10

zeer goed en professioneel

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
17-10-2021

9/10

Goed contact met duidelijke uitleg. Maar belangrijkste: altijd terugkoppeling & bij onduidelijkheden per email dan telefonisch contact.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
10-10-2021

10/10

Wordt goed snel en vakkundig geholpen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
10-10-2021

9/10

Prima

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
8-10-2021

8/10

Fijn. Altijd snelle reactie op de vragen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
4-10-2021

8/10

Goed

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
30-9-2021

9/10

Hele goede experts die echt kijken naar je wensen en daar ook alle tijd en moeite in steekt. Leeft mee met de situatie en probeert de beste oplossing te vinden.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
29-9-2021

10/10

Zeer tevreden.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
26-9-2021

10/10

Zeer goed. Kundig en ervaren. Erg blij met advies en begeleiding.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
20-9-2021

10/10

Het is niet de eerste keer dat ik door Ard Korevaar mijn letselschade laat behandelen. Toen werkte Ard met een andere formule. Mijn ervaring met Ard zijn prima, snel en vriendelijk persoonlijk contact , vlotte afhandeling

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
16-9-2021

10/10

Ik ben zeer tevreden.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
10-9-2021

9/10

Goede ervaring, goed geholpen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.

Hoe vindt u de meest geschikte belangenbehartiger?

Op internet ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Allemaal dezelfde boodschappen en mooie sites. Maar wie zit erachter? Klikt het? Tenslotte gaat het over uw (financiële) toekomst! Grote kans dat u via mond tot mond reclame op onze site terecht bent gekomen. Meer dan tevreden mensen, daar gaat het ons om en een transparante communicatie. Korte lijnen. Mocht onze dienstverlening niet naar wens zijn, dan hebben we een klachtenreglement. Elke klacht is een kans op verbetering.

Klanttevredenheid

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.