634 reviews

Anoniem
23-10-2023

10/10

Als heel prettig ervaren. Heeft mij op keurige professionele wijze terzijde gestaan.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
22-10-2023

9/10

Ervaring was goed, goede opvolging en tergkoppeling, makkelijk bereikbaar, goede adviezen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
19-10-2023

9/10

Taco Zuidema heeft mij zeer professioneel geholpen. Hij bleef volhardend om de informatie van een getuige en de politie te verkrijgen. Hij was duidelijk in de correspondentie met de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
18-10-2023

9/10

We hebben een heel fijn huisbezoek gehad. Ik heb er een goed gevoel aan over gehouden.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
17-10-2023

9/10

Invoelende man, heel belangrijk na een heftig incident. Heeft mij van adviezen voorzien gedurende revalidatie en letselschadetraject. Prettig in de omgang. Komt afspraken na. Gevoel voor humor. Goed om overleg mee te voeren over de te nemen stappen. Kritisch op de inhoud. Ook naar mij toe, als ik niet-realistische wensen had.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
12-10-2023

9/10

Vriendelijk, open eerlijk en prettig in omgang. Verder zeer vakkundig met het ook op de mens!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
9-10-2023

9/10

Fijne ervaring. Vond het ook erg prettig, dat ze de 1e keer thuis kwam om de situatie te bespreken.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
9-10-2023

10/10

Super vriendelijk, denkt met je mee en komt met de juiste oplossingen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
8-10-2023

9/10

Zeer goed

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
3-10-2023

10/10

Zeer positief

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
3-10-2023

10/10

Geweldig, ze heeft me heel goed geholpen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
1-10-2023

7/10

over het algemeen positief, Had graag iets meer persoonlijk contact verwacht maar heb daar zelf ook actie op ondernomen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
28-9-2023

8/10

Ze luistert goed naar onze behoeften en reageert adequaat. Wanneer wij een vraag hadden, reageerde ze binnen 48 uur. Ze heeft zich vastgebeten aan onze zaak totdat we tot een goed eindresultaat kwamen. Ellis is iemand die heel vastberaden overkomt en het beste voor de cliënt wilt.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
27-9-2023

10/10

Prima! zij was in het contact Meelevend vriendelijk Niet haastig Transparant en kon onze gesprekken goed weergeven

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
26-9-2023

10/10

Een zeer vriendelijke en vertrouwelijk persoon.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
21-9-2023

10/10

Berlinda is zeer betrokken en zet zich voor 100% in voor haar cliënt. Ze is eerlijk en betrouwbaar. Daarbij biedt zij ook altijd een luisterend oor. Als er iemand een goede Letselschade Expert is, dan is het Berlinda wel!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
14-9-2023

9/10

Prettig, kundig en volhardend.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
11-9-2023

10/10

Heel erg positief

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
8-9-2023

10/10

Hartstikke fijn

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
7-9-2023

9/10

goed

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.

Hoe vindt u de meest geschikte belangenbehartiger?

Op internet ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Allemaal dezelfde boodschappen en mooie sites. Maar wie zit erachter? Klikt het? Tenslotte gaat het over uw (financiële) toekomst! Grote kans dat u via mond tot mond reclame op onze site terecht bent gekomen. Meer dan tevreden mensen, daar gaat het ons om en een transparante communicatie. Korte lijnen. Mocht onze dienstverlening niet naar wens zijn, dan hebben we een klachtenreglement. Elke klacht is een kans op verbetering.

Klanttevredenheid

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.