634 reviews

Anoniem
7-4-2023

10/10

We zijn er goed over te vrede ,komt haar afspraken na.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
3-4-2023

9/10

Prima, Monica is een zeer deskundig persoon die enerzijds het proces goed bewaakte en anderzijds ook sterk was op de inhoud.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
2-4-2023

8/10

Mijn algemene ervaring met Ard Korevaar is positief. Ard heeft altijd zijn best gedaan om mijn traject zo goed mogelijk af te sluiten waarin mijn belangen serieus werden genomen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
25-3-2023

9/10

Heel goed, goede en duidelijke uitleg. Prettig in de omgang en regelt alles snel en zorgvuldig.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
24-3-2023

9/10

Fijne samenwerking, goede communicatie. Al met al zeer tevreden.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
23-3-2023

8/10

Zeer vriendelijk en toegankelijk

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
22-3-2023

10/10

Ik heb een zeer positieve en fijne ervaring met Ard Korevaar.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
20-3-2023

9/10

heel goed deskundig hulpzaam neem de zorgen bij je weg

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
19-3-2023

9/10

Zeer goede afhandeling

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
17-3-2023

10/10

Ik heb een hele goede ervaring met Joost gehad. Hij hield mij goed op de hoogte van de ontwikkelingen, hij is vriendelijk en heeft mij goed advies gegeven.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
16-3-2023

9/10

Heel prettig

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
15-3-2023

10/10

Ik heb veel positieve verhalen gehoord over Berlinda, dat was hoe ik bij haar terechtkwam. Berlinda is een betrouwbaar, doelgericht en betrokken letselschade expert. Berlinda is goed te bereiken en past zich per casus aan; zij is een persoon die met de menselijke maat werkt. Dat maakt haar een nog fijner persoon. Berlinda, je bent een topper! Als er iemand een letselschade expert nodig heeft, ben jij absoluut het adres.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
15-3-2023

9/10

fijne vrouw die luisterd naar de mens en meedenkt zodat je niets vergeet

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
12-3-2023

10/10

Prima goed werk duidelijk en snel

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
12-3-2023

10/10

Heel goed, ze neemt alle tijd om te luisteren, maakt daarna samen met mij een plan van aanpak. Geeft prima adviezen, waar ik heel goed mee geholpen ben. Houd mij ook goed op de hoogte van de voortgang en neemt direct aktie als dat nodig is

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
9-3-2023

10/10

Ik vond het heel fijn om bijgestaan te worden door Monica. Ze is heel begripvol, duidelijk in haar communicatie en heeft me enorm goed geholpen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
8-3-2023

8/10

Prima

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
7-3-2023

10/10

Heel erg vriendelijk en behulpzaam.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
7-3-2023

8/10

Prima. Goede en duidelijke communicatie

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
6-3-2023

10/10

ze verstaat haar vak raad iedereen aan om bij haar te laten helpen met hun problemen en met omgang is ze heel erg vriendelijke vrouw ze doet haar best om je gerust te stellen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.

Hoe vindt u de meest geschikte belangenbehartiger?

Op internet ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Allemaal dezelfde boodschappen en mooie sites. Maar wie zit erachter? Klikt het? Tenslotte gaat het over uw (financiële) toekomst! Grote kans dat u via mond tot mond reclame op onze site terecht bent gekomen. Meer dan tevreden mensen, daar gaat het ons om en een transparante communicatie. Korte lijnen. Mocht onze dienstverlening niet naar wens zijn, dan hebben we een klachtenreglement. Elke klacht is een kans op verbetering.

Klanttevredenheid

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.