387 reviews

Anoniem
16-2-2021

9/10

Wij werden snel in contact gebracht met Martin Sterkenburg. Veelal verliep het contact via de app. Dat was voldoende. Daar waar nodig hebben wij telefonisch contact met elkaar gehad. Dat verliep zeer prettig.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
16-2-2021

10/10

Zeer goed

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
16-2-2021

8/10

Heel goed!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
16-2-2021

10/10

Zeer kundige mensen die hier werken. En zij kunnen je goed op je gemak stellen. Zij zijn ook een en al oor wat ik als heel prettig ervaren heb.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
14-2-2021

9/10

Professioneel en vriendelijk

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
14-2-2021

10/10

Zeer goed. Professionele en toch persoonlijke begeleiding. Duidelijke uitleg bij vragen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
1-2-2021

9/10

Mijn ervaring is zeer prettig, er wordt snel gehandeld en duidelijk gecommuniceerd over alle te zetten stappen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
27-1-2021

10/10

Helemaal top.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
27-1-2021

10/10

Zeer prettig

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
25-1-2021

8/10

goed

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
25-1-2021

10/10

Prettige en deskundig en ook de menselijke maat als uitgangspunt.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
22-1-2021

10/10

Zeer betrokken, medelevend, professioneel en betrouwbaar.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
22-1-2021

10/10

prima

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
21-1-2021

10/10

Onverdeeld positief. Empathisch en betrokken.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
21-1-2021

10/10

Jullie zijn een betrokken en vriendelijk bedrijf. De uitleggen zijn duidelijk en jullie staan voor de cliënt, er word goed geluisterd wat er belangrijk is en kijken wat er nodig is. Ik ben zo blij met jullie

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
14-1-2021

10/10

Zeer tevreden! Gezien zij onze zaak zonder problemen hebben overgenomen ondanks deze eerste instantie bij een andere letselschadebureau lag.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
13-1-2021

10/10

Zeer positief. Duidelijke uitleg over de procedure. Gedurende de looptijd werden we regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang. Fijn dat alle correspondentie digitaal is en via de website ook is in te zien.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
12-1-2021

9/10

Fijne man met oprechte interesse in de persoon, Hij gaf telkens duidelijk aan wat ik kon verwachten. Al met al een hele fijne ervaring en de compensatie was meer dan verwacht

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
11-1-2021

10/10

In één woord geweldig echt veel voor me gedaan echt dankbaar

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
8-1-2021

10/10

Erg goed

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.

Hoe vindt u de meest geschikte belangenbehartiger?

Op internet ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Allemaal dezelfde boodschappen en mooie sites. Maar wie zit erachter? Klikt het? Tenslotte gaat het over uw (financiële) toekomst! Grote kans dat u via mond tot mond reclame op onze site terecht bent gekomen. Meer dan tevreden mensen, daar gaat het ons om en een transparante communicatie. Korte lijnen. Mocht onze dienstverlening niet naar wens zijn, dan hebben we een klachtenreglement. Elke klacht is een kans op verbetering.

Klanttevredenheid

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.