410 reviews

Anoniem
12-1-2021

9/10

Fijne man met oprechte interesse in de persoon, Hij gaf telkens duidelijk aan wat ik kon verwachten. Al met al een hele fijne ervaring en de compensatie was meer dan verwacht

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
11-1-2021

10/10

In één woord geweldig echt veel voor me gedaan echt dankbaar

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
8-1-2021

10/10

Erg goed

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
8-1-2021

10/10

Zeer betrokken en deskundig tijdens het gehele traject.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
8-1-2021

10/10

Zeer correct en netjes

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
8-1-2021

10/10

Sjaak van de Schootbrugge heel tevreden ook heel duidelijk in het uitleggen van alles

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
5-1-2021

9/10

Daar heb ik een positief gevoel aan over gehouden

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
3-1-2021

10/10

GOED

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
29-12-2020

8/10

Prima,

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
28-12-2020

10/10

fijne man die kennis van zaken heeft.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
26-12-2020

10/10

Sjaak van de Schootbrugge heeft mij geholpen met de schadeafhandeling. I.t.t. mijn verzekering, was ik geen zaaknummer, maar een persoon die geholpen wilde worden. Sjaak heeft mij alles helder uitgelegd en gelijk actie ondernomen. Erg prettige communicatie!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
22-12-2020

9/10

goed, de afspraken werden steeds nagekomen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
22-12-2020

9/10

Uitstekend

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
21-12-2020

10/10

Goede ervaring mee

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
21-12-2020

9/10

Tot op heden heel positief.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
15-12-2020

10/10

Ik ben heel tevreden omdat er aandacht is voor mij als client en wat ik belangrijk vindt. Daarnaast heb je het gevoel dat er goed naar jouw zaak wordt gekeken en ook vanuit jouw belang. Dat geeft heel veel vertrouwen. Ik ben ook altijd goed op de hoogte gehouden en ook de uitkomst was voor mij boven verwachting.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
13-12-2020

8/10

Goed

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
10-12-2020

10/10

Vanaf het begin zeer positief. Veel begrip voor de situatie en het verzamelen van de noodzakelijke papieren. Er was niet alleen belangstelling voor de zakelijke kant maar ook voor de persoon die aangereden was.. Ook het directe contact hebben wij als zeer positief ervaren.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
10-12-2020

10/10

Zeer goed, gaat op goede rustige manier met de zaak om. Heeft begrip voor de emoties die je hebt na zo’n ongeval

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
9-12-2020

9/10

Fijne ervaring. Duidelijke communicatie. Je wordt op je gemak gesteld en het geeft en er was altijd een fijne sfeer. Daarnaast heeft Marianne mij altijd goed geholpen en er haar inzet was altijd optimaal. Dankbaar.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.

Hoe vindt u de meest geschikte belangenbehartiger?

Op internet ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Allemaal dezelfde boodschappen en mooie sites. Maar wie zit erachter? Klikt het? Tenslotte gaat het over uw (financiële) toekomst! Grote kans dat u via mond tot mond reclame op onze site terecht bent gekomen. Meer dan tevreden mensen, daar gaat het ons om en een transparante communicatie. Korte lijnen. Mocht onze dienstverlening niet naar wens zijn, dan hebben we een klachtenreglement. Elke klacht is een kans op verbetering.

Klanttevredenheid

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.