410 reviews

Anoniem
5-12-2020

9/10

Snel en correct handelen na mijn telefonisch contact. Ik ben tijdens mijn vakantie in contact gekomen met een zakenrelatie van U die me geadviseerd heeft om contact met U op te nemen. Bij thuiskomst heb ik U gebeld en daar heb ik zeker geen spijt van. U heeft Berlinda Meilink aan mij gekoppeld en een betere advocaat kon ik niet wensen. Mijn vrouw en ik hebben haar als een zeer deskundig en betrokken persoon ervaren die zich met veel enthousiasme inzet. Haar deskundigheid op het gebied van zorg en welzijn was erg prettig. Ze liet zich niet van de wijs brengen toen mijn werkgever moeilijk wou doen. Ook gaf ze weloverwogen adviezen en hield mij goed op de hoogte over de stand van zaken, via de mail en telefoon. De afstand tussen haar woonplaats (in noord Holland) en mij (Brabant) heb ik niet als bezwaarlijk ervaren. Al met al heeft zij door haar deskundigheid en betrokkenheid het maximale resultaat bereikt. Ik ben uiterst tevreden.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
3-12-2020

8/10

Buitengewoon correcte en vakkundige afhandeling van de schade. Niet onbelangrijk, een persoonlijke benadering.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
2-12-2020

9/10

Goed ben super geholpen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
29-11-2020

9/10

Goede ervaring.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
26-11-2020

9/10

Wij zijn heel tevreden. Met onze behandelaar Sjaak vd Schootbrugge hadden we fijne contacten. Kon met vragen altijd aankloppen. Kregen goede adviezen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
25-11-2020

8/10

Ard heeft ons professioneel geholpen en mij ontzorgt met alle papierwerk.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
25-11-2020

9/10

Niet met Ard Korevaar zelf maar met een van zijn medewerkers.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
23-11-2020

9/10

Snel en vakkundig advies, zeer prettig geholpen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
23-11-2020

8/10

Zeer tevreden

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
22-11-2020

9/10

Tevreden

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
20-11-2020

10/10

Goede en vriendelijke service

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
13-11-2020

9/10

Deskundig en betrokken adviseur, die gaat voor zijn zaak

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
12-11-2020

8/10

Meewerkend en oplossingsgericht

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
12-11-2020

9/10

Zeer goed, fijne gesprekspartner. Geeft advies en bespreekt alle opties. Heeft zich goed voor mij I gezet dus zeer tevreden.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
12-11-2020

10/10

Top

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
11-11-2020

9/10

Positief, er werd snel contact met mij opgenomen. Daarnaast werd ik goed op de hoogte gehouden over het proces en werd er geluisterd naar vragen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
10-11-2020

10/10

Top!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
6-11-2020

9/10

Prettige samenwerking

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
5-11-2020

10/10

De expert heeft zich actief ingezet, waardoor ik mij zeer gesteund voelde.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
4-11-2020

8/10

Tevreden

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.

Hoe vindt u de meest geschikte belangenbehartiger?

Op internet ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Allemaal dezelfde boodschappen en mooie sites. Maar wie zit erachter? Klikt het? Tenslotte gaat het over uw (financiële) toekomst! Grote kans dat u via mond tot mond reclame op onze site terecht bent gekomen. Meer dan tevreden mensen, daar gaat het ons om en een transparante communicatie. Korte lijnen. Mocht onze dienstverlening niet naar wens zijn, dan hebben we een klachtenreglement. Elke klacht is een kans op verbetering.

Klanttevredenheid

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.