388 reviews

Anoniem
26-4-2021

10/10

goed

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
26-4-2021

9/10

Prima, vooral in de persoon van de heer J. Hartog. Hij is gedurende mijn zaak contactpersoon geweest.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
20-4-2021

9/10

Goed

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
9-4-2021

9/10

Goed, altijd meedenkend en behulpzaam.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
9-4-2021

9/10

Een positive ervaring en betrouwbaar.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
6-4-2021

8/10

Goed, zaak snel opgepakt en alles werd duidelijk gecommuniceerd.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
1-4-2021

9/10

prima, goede contacten en afspraken worden nagekomen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
24-3-2021

10/10

Ervaren en betrokken.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
23-3-2021

10/10

Zeer prettig alles werd geregeld en hoefde mezelf alleen te focussen op mijn hersteld edward heeft mij hierbij enorm geholpen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
20-3-2021

8/10

Prettig in de samenwerking. Doortastend en blijft gedurende het proces goed informeren over de stand van zaken.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
13-3-2021

10/10

Prima

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
5-3-2021

9/10

Altijd bereikbaar en doet wat je hem vraagt.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
5-3-2021

10/10

Positief! Fijne en persoonlijke aanpak. Je wordt echt gehoord en geholpen bij al je vragen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
2-3-2021

10/10

Ik ben geholpen door dhr S Schootbrugge. Zijn dienstverlening bestaat uit de juiste dosis empathie, doorpakken waar nodig en rekening houdend met de wensen, behoefte en opkrabbelen van client. Zelfs de vaststellingsovereenkomst is mij persoonlijk overhandigd en zo hebben we het ook samen af kunnen sluiten. Niets meer dan lof!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
1-3-2021

9/10

Zeer goed

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
24-2-2021

10/10

Zeer tevreden .

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
24-2-2021

9/10

zeer goed

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
21-2-2021

8/10

Een hele fijne ervaring, heeft mij echt geholpen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
18-2-2021

9/10

Goed, snel en secuur

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
18-2-2021

10/10

We hebben met Sjaak van de Schootbrugge een prima adviseur getroffen inzake de afwikkeling van alle schade in verband met ons auto ongeluk op 5 juni 2020. Sjaak heeft alle financiële zaken mbt de afwikkeling van ons ongeluk op zich genomen en daardoor konden wij ons geheel concentreren op ons lichamelijk en geestelijk herstel. Het contact met Sjaak liep (ondanks alle corona belemmeringen) prima zowel face to face, via e-mail als ook telefonisch. Ook had Sjaak altijd aandacht en interesse in het menselijke aspect hoe we het ongeluk verwerkten en hield onze uitstekend op de hoogte van het verloop van de schade afwikkeling. Echt top!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.

Hoe vindt u de meest geschikte belangenbehartiger?

Op internet ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Allemaal dezelfde boodschappen en mooie sites. Maar wie zit erachter? Klikt het? Tenslotte gaat het over uw (financiële) toekomst! Grote kans dat u via mond tot mond reclame op onze site terecht bent gekomen. Meer dan tevreden mensen, daar gaat het ons om en een transparante communicatie. Korte lijnen. Mocht onze dienstverlening niet naar wens zijn, dan hebben we een klachtenreglement. Elke klacht is een kans op verbetering.

Klanttevredenheid

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.