423 reviews

Anoniem
21-8-2021

10/10

IK BEN HEEL TEVREDEN OVER HOE ALLES IS VERLOPEN

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
2-8-2021

10/10

Dat ze mijn schade zaak heeft geregeld.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
1-8-2021

8/10

Duidelijke communicatie zowel telefonisch als digitaal.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
29-7-2021

10/10

Super goede ervaring , alle tijd en goed op de hoogte gehouden van het verloop tussendoor

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
21-7-2021

9/10

Dat weet ik niet maar wel dat mijn casus heel goed is vertegenwoordigd.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
9-7-2021

10/10

professioneel, efficiënt, vriendelijk

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
8-7-2021

9/10

mijn ervaring is aangenaam en bevredigend geweest gedurende een reis van twee en een half jaar

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
8-7-2021

8/10

Dhr. Korevaar heeft alles in duidelijk taal uitgelegd. Mijn ervaring is positief.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
7-7-2021

10/10

Deze man weet waar die het over heeft. Ard is erg prosfessioneel. Op vele aspecten kan die hulp bieden. een fijn mensen mens.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
5-7-2021

10/10

Zeer tevreden! Jullie krijgen een dikke 10!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
5-7-2021

9/10

Zie andere antwoorden.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
2-7-2021

10/10

Goed, ik vond het snelle en vooral persoonlijke contact erg prettig

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
30-6-2021

10/10

Ik ben bijzonder tevreden .De communicatie was prima.De uitkomst was zeer goed. En hij heel duidelijk wat wel of niet kan

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
23-6-2021

8/10

Mijn ervaring met Ard Korevaar was zeer positief. Het was fijn hoe goed ik geholpen ben met mijn auto ongeluk. Er werd begrip getoond, was geduldig en hield rekening met mijn wensen en behoefte.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
22-6-2021

9/10

Het was een fijne ervaring.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
17-6-2021

9/10

Betrokken, goede begeleiding Zet cliënt centraal

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
16-6-2021

8/10

Top

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Ing
15-6-2021

9/10

Hele goede en rechtvaardige hulp. Mijn gezondheid stond op één daarna de rest. Ze komen echt op voor jou en helpen je waar ze kunnen. Ik ben erg blij dat ik hier terecht ben gekomen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Anoniem
11-6-2021

7/10

hele goede service

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
8-6-2021

10/10

Sjaak van de Schootbrugge heb ik als vriendelijk, invoelend, inlevend en professioneel ervaren.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.

Hoe vindt u de meest geschikte belangenbehartiger?

Op internet ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Allemaal dezelfde boodschappen en mooie sites. Maar wie zit erachter? Klikt het? Tenslotte gaat het over uw (financiële) toekomst! Grote kans dat u via mond tot mond reclame op onze site terecht bent gekomen. Meer dan tevreden mensen, daar gaat het ons om en een transparante communicatie. Korte lijnen. Mocht onze dienstverlening niet naar wens zijn, dan hebben we een klachtenreglement. Elke klacht is een kans op verbetering.

Klanttevredenheid

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.