423 reviews

Anoniem
15-6-2022

8/10

Tot nu toe zeer positief !

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
O
14-6-2022

10/10

Mijn algemene ervaring met Ard Korevaar, specifiek met Joost Hartog, was uitstekend. Joost was invoelend, begreep goed wat voor mij belangrijk was en heeft daar altijd naar gehandeld. Hij antwoordde snel op mijn berichten, zat overal bovenop en reageerde pro-actief op situaties om mij zo veel mogelijk te ontzien. Naast de verzekeringsgerelateerde communicatie was er ook altijd ruimte voor een praatje over ditjes en datjes, iets wat een verademing is als je al jarenlang bezig bent om de gevolgen van een ongeluk te herkauwen. Joost communiceerde doortastend met de verzekering van de tegenpartij en is tot een eindregeling gekomen waar ik 100% tevreden mee ben. Ik kan alleen maar concluderen dat Joost steengoed is in zijn vak en ik ben blij dat ik destijds bij hem terechtgekomen ben.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Anoniem
12-6-2022

8/10

goed

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
11-6-2022

9/10

Goed geholpen direct vanaf dag 1. Goede communicatie, handige inlog programma.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
9-6-2022

9/10

Erg tevreden. Bi intake duidelijke afspraken en goed nagekomen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
6-6-2022

8/10

Prima, heel duidelijk

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
30-5-2022

8/10

Professioneel en er wordt meegedacht.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
24-5-2022

9/10

Postitief en professioneel

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
23-5-2022

10/10

Zeer positief. Heeft kennis van zaken. Heeft ons goed begeleid en met ons meegedacht.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
21-5-2022

10/10

Zeer positief ik ben goed geholpen. Er werd goed naar mijn verhaal geluisterd en het contact was prettig. Ook vond ik de afwikkeling soepel. Hartelijk dank daarvoor

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
19-5-2022

10/10

Zeer tevreden over hoe zij mijn belangen behartigd hebben

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
16-5-2022

8/10

Goed

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
16-5-2022

9/10

Goede service van bekwame mensen. Er wordt overal aan gedacht en gewoon heel prettig dat het gehele proces voor je uit handen wordt genomen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
12-5-2022

8/10

Ik heb een positieve ervaring met Ard Korevaar. Ik ben snel te woord gestaan en mijn dossier werd direct opgepakt. De tussentijdse communicatie was helder.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
11-5-2022

9/10

Top!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
9-5-2022

9/10

Prima….. doorbijters zijn het

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
7-5-2022

10/10

Heel fijn Communicatie kort en heel betrokken

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
4-5-2022

10/10

Na de overstap van, van den Toorn, naar Ard Korevaar alleen maar positieve ervaringen. Duidelijk en to the point.5

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
28-4-2022

10/10

Berlinda is een heel fijn persoon om te communiceren! Luistert naar de wensen van en de problemen van de client.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
28-4-2022

10/10

Goeie ervaring. Zeer betrokken medewerkers die hun werk goed doen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.

Hoe vindt u de meest geschikte belangenbehartiger?

Op internet ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Allemaal dezelfde boodschappen en mooie sites. Maar wie zit erachter? Klikt het? Tenslotte gaat het over uw (financiële) toekomst! Grote kans dat u via mond tot mond reclame op onze site terecht bent gekomen. Meer dan tevreden mensen, daar gaat het ons om en een transparante communicatie. Korte lijnen. Mocht onze dienstverlening niet naar wens zijn, dan hebben we een klachtenreglement. Elke klacht is een kans op verbetering.

Klanttevredenheid

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.