388 reviews

Anoniem
14-3-2022

9/10

Prima. Na aanmelding is er goed geanticipeerd.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
14-3-2022

9/10

Wij vonden het heel prettig dat monica bij ons thuis is geweest om het verhaal te doen van mijn ongeval. We hebben een goede ervaring!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
14-3-2022

8/10

Goed

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
13-3-2022

9/10

Op het moment dat je zoiets overkomt en je krijgt te horen van je verzekeraar dat je zelf opzoek moet naar iemand die je kan helpen, je via internet hier terecht komt en er dan uiteindelijk echt naar je wordt geluisterd en je deskundig wordt geholpen dat is heel fijn.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
7-3-2022

10/10

Met Edward Blom hebben wij een zeer positieve ervaring. Zeer proffesioneel en empathisch. Ik heb de contact momenten als prettig, duidelijk en bevredigend gevonden. Hij stond altijd klaar en maakte tijd voor vragen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
7-3-2022

10/10

Prima, zoals altijd...

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
3-3-2022

10/10

Prima

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
1-3-2022

10/10

Geweldig, werd goed geholpen en op de hoogte gehouden van de gang van zaken.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
28-2-2022

9/10

Prima. Snelle reactie. Adequate benadering. Goede afhandeling. Bijzonder klantgericht en begripvol, vooral net na het ongeluk toen we behoorlijk aangeslagen waren.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
28-2-2022

10/10

Mijn algemene ervaring met mevrouw Ard Korevaar was erg fijn en vertrouwd. Ze stond zowel voor mij als namens mij altijd klaar. Vanaf dag 1, vanaf de intake gesprek voelde het goed. Ze was altijd actief, ondernemend, goed bereikbaar en kwam haar gemaakte afspraken nauwkeurig na. Ook ben ik altijd netjes op de hoogte gehouden over wat er speelde in mijn zaak, wat ik erg prettig vond. Ik ben zeer tevreden op het uiteindelijke resultaat.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
25-2-2022

10/10

Uitstekend en zeer betrouwbaar !

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
24-2-2022

10/10

Zeer positief.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
19-2-2022

10/10

Ik ben zeer tevreden met de hulp en het persoonlijke contact dat ik heb ontvangen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
4-2-2022

9/10

Heel fijn contact. Snelle reacties. Hele afwikkeling rondom de letselschade goed afgerond.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
3-2-2022

7/10

Ik vond het een goede ervaring!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
1-2-2022

10/10

Heel goed en kundige dienstverlening, Diny was erg betrokken

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
30-1-2022

8/10

Positief, ik voelde me gehoord en ondersteund.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
25-1-2022

10/10

Zeer rustig en kundig persoon. Hij weet waar hij het over heeft en heeft mij heel erg geholpen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
23-1-2022

6/10

Snelle reactie maar daarna geen contact meer

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
19-1-2022

9/10

Ik ben zeer te bespreken over de zorgvuldigheid en manier van werken. Ondanks dat het een wat langduriger proces is geweest, werd ik goed op de hoogte gehouden en 'meegenomen' in de mogelijke richtingen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.

Hoe vindt u de meest geschikte belangenbehartiger?

Op internet ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Allemaal dezelfde boodschappen en mooie sites. Maar wie zit erachter? Klikt het? Tenslotte gaat het over uw (financiële) toekomst! Grote kans dat u via mond tot mond reclame op onze site terecht bent gekomen. Meer dan tevreden mensen, daar gaat het ons om en een transparante communicatie. Korte lijnen. Mocht onze dienstverlening niet naar wens zijn, dan hebben we een klachtenreglement. Elke klacht is een kans op verbetering.

Klanttevredenheid

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.