588 reviews

Anoniem
21-11-2023

10/10

Fijn en goed contact Goeie afhandeling Zeker eenieder!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
20-11-2023

8/10

Fijn gesprek gehad en correcte communicatie

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
17-11-2023

10/10

Goed! Ben heel blij dat zij kon helpen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
16-11-2023

10/10

Uiterst tevreden.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
15-11-2023

10/10

Heel goed. Taco is plezierig, begrijpend, gedegen, attent en heeft kennis van zaken.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
14-11-2023

9/10

Goed, Monica is erg meelevend, legt dingen goed uit, heeft ons veel werk uit handen genomen en heeft de juiste kennis van zaken.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
13-11-2023

10/10

Erg fijn. Makkelijke en snelle communicatie.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
9-11-2023

7/10

Niet echt slecht alleen had ze wel eens moeite met het begrijpen als ik iets vroeg of vertelde.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
2-11-2023

10/10

Erwin heeft mijn letselschadeadvocaat prima begeleid.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
31-10-2023

10/10

Ben erg tevreden voel me begrepen ze is heel behulpzaam .

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
27-10-2023

9/10

Zeer tevreden

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
27-10-2023

9/10

Goed, uitstekend

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
25-10-2023

8/10

Mijn algemene ervaring met Berlinda is positief. Ik moest wel in de eerste instantie wennen aan haar manier van werken, maar naarmate we elkaar beter hebben leren kennen ging het wel.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
25-10-2023

9/10

Wij zijn tevreden over Marjolijne. Ze heeft ons goed geholpen en ons goed geïnformeerd over alle zaken.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
23-10-2023

10/10

Als heel prettig ervaren. Heeft mij op keurige professionele wijze terzijde gestaan.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
22-10-2023

9/10

Ervaring was goed, goede opvolging en tergkoppeling, makkelijk bereikbaar, goede adviezen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
19-10-2023

9/10

Taco Zuidema heeft mij zeer professioneel geholpen. Hij bleef volhardend om de informatie van een getuige en de politie te verkrijgen. Hij was duidelijk in de correspondentie met de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
18-10-2023

9/10

We hebben een heel fijn huisbezoek gehad. Ik heb er een goed gevoel aan over gehouden.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
17-10-2023

9/10

Invoelende man, heel belangrijk na een heftig incident. Heeft mij van adviezen voorzien gedurende revalidatie en letselschadetraject. Prettig in de omgang. Komt afspraken na. Gevoel voor humor. Goed om overleg mee te voeren over de te nemen stappen. Kritisch op de inhoud. Ook naar mij toe, als ik niet-realistische wensen had.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
12-10-2023

9/10

Vriendelijk, open eerlijk en prettig in omgang. Verder zeer vakkundig met het ook op de mens!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.

Hoe vindt u de meest geschikte belangenbehartiger?

Op internet ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Allemaal dezelfde boodschappen en mooie sites. Maar wie zit erachter? Klikt het? Tenslotte gaat het over uw (financiële) toekomst! Grote kans dat u via mond tot mond reclame op onze site terecht bent gekomen. Meer dan tevreden mensen, daar gaat het ons om en een transparante communicatie. Korte lijnen. Mocht onze dienstverlening niet naar wens zijn, dan hebben we een klachtenreglement. Elke klacht is een kans op verbetering.

Klanttevredenheid

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.