Joost - letselschade expert Zwijndrecht

“Mensen aan een nieuw begin helpen”, daar gaat het mij om. Dat gaat dus verder dan louter een schadevergoeding regelen. Dat betekent vanaf het ongeval naast het slachtoffer gaan staan en zorgen voor een zo goed mogelijke begeleiding van het hele proces van herstel en terugkeer in een genormaliseerde situatie. En dat met alle ervaring, deskundigheid en empathie die je in huis hebt. Onderweg naast raad en daad, uiteraard wel toeziend op tijdige compensatie door de aansprakelijke partij van lopende kosten. En bij afsluiting natuurlijk zorgend voor betaling van een goede schadevergoeding.

Lang geleden begonnen bij de Rotterdamse verzekeraar “met de paraplu” en daar de basisbeginselen geleerd van het aansprakelijkheidsrecht en letselschade. De wens om rechtstreeks te werken met en voor de mensen waar het om draait, de slachtoffers, bracht mij als expert personenschade bij een belangbehartigersbureau. De volgende stap was een switch naar een non-profit organisatie, waar ik mij de afgelopen 23 jaar voor slachtoffers heb mogen inspannen. En passant de titel NIVRE register expert personenschade verworven.

Uiteindelijk bleek de tijd rijp voor een nieuwe stap. In mijn partnerschap bij Ard Korevaar Personenschade denk ik, met de collega’s en de werkwijze, een werkomgeving gevonden te hebben, waarin mijn passie voor dienstverlening aan slachtoffers optimaal tot zijn recht kan komen.

Hoe vindt u de meest geschikte belangenbehartiger?

Op internet ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Allemaal dezelfde boodschappen en mooie sites. Maar wie zit erachter? Klikt het? Tenslotte gaat het over uw (financiële) toekomst! Grote kans dat u via mond tot mond reclame op onze site terecht bent gekomen. Meer dan tevreden mensen, daar gaat het ons om en een transparante communicatie. Korte lijnen. Mocht onze dienstverlening niet naar wens zijn, dan hebben we een klachtenreglement. Elke klacht is een kans op verbetering.

Klanttevredenheid

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.