643 reviews

Anoniem
22-10-2020

10/10

De dienstverlening die ik heb ervaren met Ard Korevaar was super!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
21-10-2020

10/10

Dit is de tweede letselzaak welke Marianne heeft geregeld voor mij. De communicatie is duidelijk en warm.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
20-10-2020

8/10

Zeer kundige professional met menselijke betrokkenheid en hoge mate van empathie, zonder zijn rol als professional uit het oog te verliezen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
20-10-2020

8/10

Edward helped me with my case of a bike accident and represented me fully during all the discussions with other party. For a period of 4 years I had very close contact and communication with And Korevaar and we managed to reach an agreement and partial settlement.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
18-10-2020

10/10

Zeer goede ervaring die naar de menselijke kant kijken van het verhaal. En zeker niet uit zijn op geld maar het beste voor mij als persoon. Top geregeld bij korevaar!!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
18-10-2020

6/10

Zeer aardige man, maar heeft bij mij wat steken laten vallen. Ik ben te weinig op de hoogte gehouden en voelde me niet genoeg serieus genomen daar door.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
16-10-2020

9/10

Mijn algemene ervaring met Ard Korevaar is positief. Mijn ervaring is dat de mens voorop staat en dat er geluisterd wordt naar mij. Ik ben gehoord, wat mij een fijn gevoel geeft.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
15-10-2020

8/10

Prettige omgang en samenwerking. Goed gevoel bij persoon en deskundigheid.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
15-10-2020

10/10

Onze ervaring is vanaf het eerste begin bijzonder prettig geweest. Meelevend en vooral meedenkend.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
13-10-2020

9/10

Prima

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
12-10-2020

10/10

netjes. duidelijk. goed werk geleverd

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
12-10-2020

10/10

Wat een hartelijke en zeer betrokken man. Bracht ons duidelijk op de hoogte en bij vragen een fijne en goede uitleg.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
9-10-2020

9/10

Heel goed, werd na mijn 1e telefoontje snel teruggebeld en er werd snel een intakegesprek ingepland. Daarna alles ook vrij vlot en transparant verlopen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
9-10-2020

9/10

Mijn ervaring is erg goed, zeer betrokken, adequaat reageren en de juiste weg weten te volgen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
7-10-2020

9/10

Prima, duidelijk en to the point. warm vriendelijk en persoonlijk.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
7-10-2020

8/10

Goed! Communiceren duidelijk en regelmatig. En zijn volhardend in hun diensten.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
7-10-2020

10/10

Heel positief!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
5-10-2020

9/10

uitermate goed

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
2-10-2020

8/10

positief, hulp werd snel opgestart en de communicatie was goed

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
27-9-2020

8/10

Het heeft allemaal een tijdje geduurd maar ik ben heel erg tevreden met het eindresultaat

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.

Hoe vindt u de meest geschikte belangenbehartiger?

Op internet ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Allemaal dezelfde boodschappen en mooie sites. Maar wie zit erachter? Klikt het? Tenslotte gaat het over uw (financiële) toekomst! Grote kans dat u via mond tot mond reclame op onze site terecht bent gekomen. Meer dan tevreden mensen, daar gaat het ons om en een transparante communicatie. Korte lijnen. Mocht onze dienstverlening niet naar wens zijn, dan hebben we een klachtenreglement. Elke klacht is een kans op verbetering.

Klanttevredenheid

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.