423 reviews

Anoniem
13-10-2019

9/10

Ard is een bekwaam, betrokken mens. Waar nodig is hij zakelijk, waar het kan en mag menselijk. Hij is flexibel en staat open voor meedenken en meedoen. Ard wil graag resultaat behalen op een manier waar een goed gevoel ook van belang is. 

Anoniem
9-10-2019

10/10

Gewoon zo doorgaan

Anoniem
6-10-2019

10/10

De betrokkenheid en efficiëntie van Art Korevaar was hartverwarmend door de advocate maar ook door de administratieve ondersteuning.

Anoniem
26-9-2019

9/10

kan niet anders zeggen dan bedankt voor de zeer goede hulp

Anoniem
24-9-2019

9/10

Ga zo door met uw dienstverlening. 

Anoniem
12-9-2019

10/10

Heel prettig in de omgang en betrokken bij de zaak.Petje af voor Ard.

Anoniem
8-9-2019

9/10

Servicegericht, begripvol, geruststellend, hoopvol en geduldig... dit zijn de kenmerkende gevoel die ik kreeg als cliënt van Ard Korevaar. 

Anoniem
4-8-2019

10/10

Zeer betrokken, vriendelijk, duidelijk en pro actief . Alleen maar lof!

Anoniem
30-7-2019

8/10

Geregelder wat laten horen OOK als er geen nieuws mocht  zijn.

Anoniem
21-7-2019

10/10

Wij waren/zijn erg blij met de begeleiding en het begrip het meedenken tijdens dit traject. 

Anoniem
6-7-2019

10/10

Niets op aan te merken , Edward super relaxed in communicatie / duidelijk en heeft overal verstand van.  Nogmaals bedankt 

Anoniem
4-7-2019

9/10

Misschien telefonische iets beter bereikbaar zijn. 

Anoniem
30-6-2019

10/10

Ik wil Marianne uitdrukkelijk bedanken voor de fijne samenwerking. Tijdens het gehele traject heb ik nooit getwijfeld aan de kwaliteit en kwantiteit van haar inzet.

Anoniem
24-6-2019

10/10

Monica vermeer is echt een schat van een mens en ze heeft ons zo goed geholpen. Altijd lief en geintresseerd altijd gelijk een reactie en mee denken echt een topper!

Anoniem
19-6-2019

10/10

een compliment ben zeer tevreden geweest.bedankt hier voor.

Anoniem
30-5-2019

10/10

Nette communicatie, altijd redelijk snel een reactie.

Anoniem
30-5-2019

10/10

Ik wil Joost heel erg bedanken voor de service. Dit is de eerste keer dat ik dit nodig heb gehad(hopelijk ook de laatste) en het is mij allemaal heel goed bevallen. De betrokkenheid, belangstelling, de manier van communiceren en hoe je oo de hoogte wordt gehouden. Daarnaast ook heel fijn dat je alle stukken kan inzien! Kortom ik was(ben) heel blij met Joost en Ard Korevaar.

Anoniem
20-5-2019

9/10

Zeer tevreden over de afhandeling van de zaak, Joost dacht mee in alles en hield ons goed op de hoogte. We zijn blij dat we door onze tussenpersoon van onze autoverzekering doorverwezen zijn naar jullie.

Anoniem
17-5-2019

10/10

Toppertje

Anoniem
14-5-2019

10/10

Ga vooral zo door.  Ik ben je dankbaar

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.

Hoe vindt u de meest geschikte belangenbehartiger?

Op internet ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Allemaal dezelfde boodschappen en mooie sites. Maar wie zit erachter? Klikt het? Tenslotte gaat het over uw (financiële) toekomst! Grote kans dat u via mond tot mond reclame op onze site terecht bent gekomen. Meer dan tevreden mensen, daar gaat het ons om en een transparante communicatie. Korte lijnen. Mocht onze dienstverlening niet naar wens zijn, dan hebben we een klachtenreglement. Elke klacht is een kans op verbetering.

Klanttevredenheid

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.