629 reviews

Anoniem
8-4-2024

9/10

Vakkundig, professioneel en daadkrachtig in persoonlijkheid en handelen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
8-4-2024

10/10

Ik ben erg fijn geholpen. Joost is eerst persoonlijk langs geweest, dat was een prettig gesprek. Daarna hebben wij contact gehad via de mail. Waar ik snel reactie kreeg en Joost ook steeds snel actie ondernam.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
8-4-2024

8/10

Ik heb een positieve ervaring. Het is fijn dat er 1 persoon contactpersoon blijft en ik heb vaak gespoken met Ellis. Ze heeft goed inzichten gedeeld.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
5-4-2024

7/10

Goede advocate luistert goed en geeft het gevoel dat het goed komt.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
3-4-2024

8/10

Goede en vriendelijke communicatie, denkt goed mee wat de mogelijkheden zijn. Ik voelde me gehoord en begrepen. In het traject wel een aantal keer zelf achter dingen aan moeten bellen of vanuit mijn kant als eerste weer contact op moeten nemen over hoe de zaken ervoor stonden.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
2-4-2024

9/10

Zeer vriendelijk, bereikbaar en professioneel!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
31-3-2024

10/10

Ze is heel erg begripvol en meelevend. Weet wat en hoe ze het moet aanpakken.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
29-3-2024

10/10

Taco ingezet voor het verhalen van personenletselschade. Letselschade en smartengeld ter vergoeding is inmiddels op rekening ontvangen. Ook is er afstemming bereikt voor het eventueel afhandelen van gevolgschade voor als er op termijn nog een operatie moet volgen als bijvoorbeeld de metalen pennen e.d. uit het lichaam moeten worden verwijderd. Waar wij geen ervaring mee hebben is hij helemaal in thuis. Een fijne, complete en rustige uitleg startend met een persoonlijk gesprek, duidelijke en rustige instructies. Heeft ons enorm geholpen en met name ontzorgd. Een realistische aanpak. Steeds stap voor stap bevestigd en helder gecommuniceerd. Enorm tevreden.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
22-3-2024

8/10

Morjolijne is een persoon waar je je verhaal bij kunt doen. Ze is aardig en voert haar werk professioneel uit.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
21-3-2024

10/10

Zeer professionele advocaat, zij heeft mij bijgestaan in een erg moeilijke zaak waarvan wij de hoop eerder al hadden opgegeven. Maar door haar inzet en vakkennis toch een positief resultaat behaald. Zij is een echte doorzetter!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
20-3-2024

10/10

Wij zijn heel erg tevreden met de hulp die we gehad hebben van Taco. Taco is een man die erg behulpzaam is, meedenkt én meeleeft en echt aan de kant van de client staat. Kortom: super!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
18-3-2024

9/10

Heel goed. Taco is behulpzaam, kundig, stiptelijk en betrokken.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
18-3-2024

8/10

Ik heb de samenwerking met Erwin als erg positief ervaren.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
15-3-2024

9/10

Wij zijn uitermate professioneel en op een prettige manier bijgestaan door Diny tijdens deze moeilijke privé aangelegenheid. Ze volgde tijdig kwesties op en kon ons van goed advies voorzien indien relevant. Ze hield ons goed op de hoogte van het verloop. Heel erg bedankt.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
15-3-2024

9/10

Wij zijn zeer attent en goed geholpen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
11-3-2024

10/10

Fijne vrouw, niet te betrokken. Ze heeft me fijn geholpen! Wel is dossier inzien moeizaam, altijd met code etc.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
6-3-2024

9/10

Prima, duidelijk en kan met alle vragen bij haar terecht.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
6-3-2024

8/10

Mevrouw Knottenbelt was zeer professioneel betrokken bij de zaak. Ze was goed bereikbaar en heel transparant in de communicatie over alles.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
4-3-2024

9/10

Fijn heeft geduld. En heb wel het gevoel dat ze er alles eruit wou halen voor mij.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
3-3-2024

9/10

Heel goed. Ze had een luisterend oor en heeft mijn zaak adequaat behandeld.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.

Hoe vindt u de meest geschikte belangenbehartiger?

Op internet ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Allemaal dezelfde boodschappen en mooie sites. Maar wie zit erachter? Klikt het? Tenslotte gaat het over uw (financiële) toekomst! Grote kans dat u via mond tot mond reclame op onze site terecht bent gekomen. Meer dan tevreden mensen, daar gaat het ons om en een transparante communicatie. Korte lijnen. Mocht onze dienstverlening niet naar wens zijn, dan hebben we een klachtenreglement. Elke klacht is een kans op verbetering.

Klanttevredenheid

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.