410 reviews

Anoniem
23-6-2021

8/10

Mijn ervaring met Ard Korevaar was zeer positief. Het was fijn hoe goed ik geholpen ben met mijn auto ongeluk. Er werd begrip getoond, was geduldig en hield rekening met mijn wensen en behoefte.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
22-6-2021

9/10

Het was een fijne ervaring.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
17-6-2021

9/10

Betrokken, goede begeleiding Zet cliënt centraal

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
16-6-2021

8/10

Top

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Ing
15-6-2021

9/10

Hele goede en rechtvaardige hulp. Mijn gezondheid stond op één daarna de rest. Ze komen echt op voor jou en helpen je waar ze kunnen. Ik ben erg blij dat ik hier terecht ben gekomen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Anoniem
11-6-2021

7/10

hele goede service

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
8-6-2021

10/10

Sjaak van de Schootbrugge heb ik als vriendelijk, invoelend, inlevend en professioneel ervaren.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
7-6-2021

10/10

Heel goed.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
6-6-2021

10/10

Zeer goed

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
31-5-2021

10/10

Een zeer sociaal en meelevend bedrijf, die de client bovenaan stelt

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
25-5-2021

10/10

Ik was niet bekend met ard korevaar voordat ik daar terecht kwam . Mijn behandelaar dhr. Blom heeft mij uitstekend geholpen. Hij was zeer behulpzaam...toonde veel empathie.. behandelde je als een echte mens en geen nummertje! Mijn woorden kunnen niet voldoende beschrijven hoe tevreden ik ben!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
21-5-2021

10/10

Heel persoonlijk, meelevend en terwijl hij absoluut niet overheersend maar toch doortastend en met geduld en verstand van zaken de zaken mbt tot aansprakelijkheid aanpakt... Een prof in zijn beroep...

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
21-5-2021

9/10

Professioneel, betrokken, goed bereikbaar via verschillende kanalen (e-mail, telefoon)

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
19-5-2021

10/10

Hallo Monica, Wij zijn zeer tevreden over het verloop van de letselschadeproject. Met name de hulpvaardigheid van Monica. Zij is zeer bereidwillig en vriendelijk. Onze zoon Jeroen van Zwienen fietst ook, ik hoop dat wij hem weer veilig thuis kunnen verwachten en dat hem genoemd ongeval bespaard kan worden. Hartelijk dank voor de moeite. Wij hopen nog een keer persoonlijk afscheid te kunnen nemen van Monica.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
18-5-2021

10/10

Goede uitleg en hulpzaam

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
11-5-2021

9/10

Goed

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
6-5-2021

9/10

Goed. Dhr. Sterkenburg neem alle tijd en heeft ons prima begeleid. Voelde heel vertrouwd.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
4-5-2021

10/10

Fijne, rustige, begripvolle en zeer kundige man.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
2-5-2021

10/10

Vond het een top ervaring

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
30-4-2021

8/10

Ard Korevaar is een vriendelijke, rustige en toegankelijk persoon die mijn letselschadetraject goed aangepakt heeft. Ik vond dat heel fijn omdat ik zelf nog bezig was met het traumatische verwerken van het ongeluk.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.

Hoe vindt u de meest geschikte belangenbehartiger?

Op internet ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Allemaal dezelfde boodschappen en mooie sites. Maar wie zit erachter? Klikt het? Tenslotte gaat het over uw (financiële) toekomst! Grote kans dat u via mond tot mond reclame op onze site terecht bent gekomen. Meer dan tevreden mensen, daar gaat het ons om en een transparante communicatie. Korte lijnen. Mocht onze dienstverlening niet naar wens zijn, dan hebben we een klachtenreglement. Elke klacht is een kans op verbetering.

Klanttevredenheid

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.