588 reviews

Anoniem
22-3-2023

10/10

Ik heb een zeer positieve en fijne ervaring met Ard Korevaar.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
20-3-2023

9/10

heel goed deskundig hulpzaam neem de zorgen bij je weg

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
19-3-2023

9/10

Zeer goede afhandeling

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
17-3-2023

10/10

Ik heb een hele goede ervaring met Joost gehad. Hij hield mij goed op de hoogte van de ontwikkelingen, hij is vriendelijk en heeft mij goed advies gegeven.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
16-3-2023

9/10

Heel prettig

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
15-3-2023

10/10

Ik heb veel positieve verhalen gehoord over Berlinda, dat was hoe ik bij haar terechtkwam. Berlinda is een betrouwbaar, doelgericht en betrokken letselschade expert. Berlinda is goed te bereiken en past zich per casus aan; zij is een persoon die met de menselijke maat werkt. Dat maakt haar een nog fijner persoon. Berlinda, je bent een topper! Als er iemand een letselschade expert nodig heeft, ben jij absoluut het adres.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
15-3-2023

9/10

fijne vrouw die luisterd naar de mens en meedenkt zodat je niets vergeet

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
12-3-2023

10/10

Prima goed werk duidelijk en snel

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
12-3-2023

10/10

Heel goed, ze neemt alle tijd om te luisteren, maakt daarna samen met mij een plan van aanpak. Geeft prima adviezen, waar ik heel goed mee geholpen ben. Houd mij ook goed op de hoogte van de voortgang en neemt direct aktie als dat nodig is

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
9-3-2023

10/10

Ik vond het heel fijn om bijgestaan te worden door Monica. Ze is heel begripvol, duidelijk in haar communicatie en heeft me enorm goed geholpen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
8-3-2023

8/10

Prima

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
7-3-2023

10/10

Heel erg vriendelijk en behulpzaam.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
7-3-2023

8/10

Prima. Goede en duidelijke communicatie

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
6-3-2023

10/10

ze verstaat haar vak raad iedereen aan om bij haar te laten helpen met hun problemen en met omgang is ze heel erg vriendelijke vrouw ze doet haar best om je gerust te stellen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
3-3-2023

10/10

Vriendelijk, persoonlijk en denkt graag met je mee.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
26-2-2023

9/10

Prima, heeft kennis van zaken is prettig in de omgang en staat voor zijn klant

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
22-2-2023

10/10

Snel geholpen, proffesioneel richt zich op de klant.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
21-2-2023

9/10

Accuraat, behulpzaam en empathisch. Contact als positief ervaren

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
19-2-2023

10/10

Zeer positief Respectvol Wereldse dame

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
13-2-2023

9/10

Mijn ervaring is heel positief dat Mw Verhoeven mij heeft bijgestaan.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.

Hoe vindt u de meest geschikte belangenbehartiger?

Op internet ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Allemaal dezelfde boodschappen en mooie sites. Maar wie zit erachter? Klikt het? Tenslotte gaat het over uw (financiële) toekomst! Grote kans dat u via mond tot mond reclame op onze site terecht bent gekomen. Meer dan tevreden mensen, daar gaat het ons om en een transparante communicatie. Korte lijnen. Mocht onze dienstverlening niet naar wens zijn, dan hebben we een klachtenreglement. Elke klacht is een kans op verbetering.

Klanttevredenheid

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.