Statistisch gezien overkomt het je één keer in je leven. Een ongeval met letsel.

Je wilt alleen maar weer beter worden. Je maakt kosten en die wil je overigens wel vergoed zien, kan dat? Hoe doe je dat? Kan ik de aardige mevrouw van de verzekeringsmaatschappij die mij heeft gebeld wel vertrouwen?


Nederland heeft dit voor een slachtoffer van een ongeval het beste geregeld in de hele wereld. Het slachtoffer heeft wettelijk recht op een belangenbehartiger. Sommige belangenbehartigers durven te garanderen dat dit altijd kosteloos is. Ook wanneer sprake is van een stukje eigen schuld.

Wie moet ik hebben dan? Wie is de beste? Kan iemand mij daarbij helpen?

Vaak krijgen mensen via mond tot mond een aanbeveling of zoeken hun toevlucht in het internet. Tja, internet. Je kan het niet voelen of weten of de voorgespiegelde informatie ook klopt. Of de mensen bij je passen en echt die kwaliteit kunnen bieden die ze beloven.

Wij adverteren niet op internet omdat we er niet in geloven en ook niet willen groeien. Althans niet door ordinair potentiële klanten te werven via onpersoonlijke websites.

OK, we hebben het ook niet nodig omdat mensen via via de weg naar ons goed weten te vinden en we zeer trouwe en vakbekwame verwijzers hebben.

Het is een duivels dilemma. Aan de ene kant maken we ambassadeurs van onze klanten en dit leidt ertoe dat de toestroom van hulpzoekenden alsmaar toeneemt. We gaan voor de kwaliteit boven de kwantiteit zodat bewuste groei geen optie is. Niettemin zijn we helpers en kunnen we heel moeilijk nee zeggen……

Try us and find out. We garanderen altijd kosteloos te zijn voor het slachtoffer! Gewoon omdat we weten waar we mee bezig zijn en ambassadeurs willen maken.

Hoe vindt u de meest geschikte belangenbehartiger?

Op internet ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Allemaal dezelfde boodschappen en mooie sites. Maar wie zit erachter? Klikt het? Tenslotte gaat het over uw (financiële) toekomst! Grote kans dat u via mond tot mond reclame op onze site terecht bent gekomen. Meer dan tevreden mensen, daar gaat het ons om en een transparante communicatie. Korte lijnen. Mocht onze dienstverlening niet naar wens zijn, dan hebben we een klachtenreglement. Elke klacht is een kans op verbetering.

Klanttevredenheid

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.