634 reviews

Anoniem
26-6-2023

10/10

Ik ben enorm blij met monica. Dankzij haar begeleiding en hulp heb ik een hoofdstuk van mijn leven kunnen afsluiten. En daar ben ik haar erg dankbaar voor!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
21-6-2023

10/10

Positief

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
19-6-2023

10/10

Na een slechte begeleiding bij een andere letsel expert kwam ik terecht bij Berlinda ze heeft me in dit procedure gerust gesteld en de zaak uitstekend afgesloten. Bedankt Berlinda

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
14-6-2023

9/10

De heer Zuidema is vanaf het eerste contact uitermate correct geweest Het eerste gesprek was snel georganiseerd. Snelle reactie op mails. Zeer daadkrachtig. Ik al hem wanneer ik hem nog eens nodig zou hebben direct opnieuw contacten en hem aanbevelen wanneer in mijn vrienden- of kennissenkring zich een soortgelijke situatie voordoet.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
14-6-2023

10/10

Hele fijne vrouw om mee te werken, snapt en begrijpt de situatie goed. Ik heb der aanbevolen gekregen van een vriend en ga haar zeker weer door adviseren! Suhail Abu laban

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
14-6-2023

10/10

Ik heb de samenwerking met mevrouw Meilink als zeer positief ervaren. Ze is naast een expert in het in beeld brengen van schade ook persoonlijk betrokken bij jouw zaak en ze zet zich 110% voor je in. Ik zou iedereen aanraden om naar Berlinda te vragen als zij volledig en goed geholpen willen worden.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
12-6-2023

9/10

De hulp als zeer prettig ervaren, alle zorg is volledig uit handen genomen en naar tevredenheid afgehandeld.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
7-6-2023

9/10

Deskundig, slagvaardig en duidelijk

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
5-6-2023

10/10

Hele goede samenwerking! Ze denkt heel goed mee en probeerde alles eruit te halen voor me!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
2-6-2023

10/10

Top vrouw die der werk prima uitvoert

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
1-6-2023

9/10

Zeer vriendelijke kundige man die verfijnd de lijntjes weet uit te zetten die nodig zijn. Onderneemt direct actie als dit nodig is, en onderhandeld adequaat tussen de verschillende partijen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
31-5-2023

9/10

Marjolijne is een vriendelijke, zorgzame vrouw. Ze heeft mij echt super bijgestaan.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
27-5-2023

8/10

Erg fijn begeleid in het proces

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
26-5-2023

10/10

Zeer goed

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
25-5-2023

8/10

Zeer positief! Bij aanvang van het letselschadetraject hebben we in persoon kennis gemaakt wat ik erg fijn vond en daarna heeft Marjolijne me goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen via mail en telefoon.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
22-5-2023

9/10

Heel prettig persoon. Als ‘slachtoffer’ in dit geval van een aanrijding dan is dat op zich al heftig. Al het geregel daaromheen komt er dan bij, wat ook het herstel in de weg zit. Dan is het heel fijn als iemand daarin helpt, ontzorgt, ervaren en kundig is.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
18-5-2023

9/10

Top

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
16-5-2023

9/10

Goed. zeer vriendelijk en goed geholpen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
16-5-2023

9/10

Zeer goede ervaringen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
15-5-2023

9/10

Ze was zeer professioneel, behulpzaam en deskundig. Monica was er altijd voor me en zorgde ervoor dat ik op de hoogte was van alle ontwikkelingen. Ik ben zeer tevreden met haar diensten en zou haar aan iedereen aanbevelen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.

Hoe vindt u de meest geschikte belangenbehartiger?

Op internet ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Allemaal dezelfde boodschappen en mooie sites. Maar wie zit erachter? Klikt het? Tenslotte gaat het over uw (financiële) toekomst! Grote kans dat u via mond tot mond reclame op onze site terecht bent gekomen. Meer dan tevreden mensen, daar gaat het ons om en een transparante communicatie. Korte lijnen. Mocht onze dienstverlening niet naar wens zijn, dan hebben we een klachtenreglement. Elke klacht is een kans op verbetering.

Klanttevredenheid

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.