634 reviews

Anoniem
21-7-2019

10/10

Wij waren/zijn erg blij met de begeleiding en het begrip het meedenken tijdens dit traject. 

Anoniem
6-7-2019

10/10

Niets op aan te merken , Edward super relaxed in communicatie / duidelijk en heeft overal verstand van.  Nogmaals bedankt 

Anoniem
4-7-2019

9/10

Misschien telefonische iets beter bereikbaar zijn. 

Anoniem
30-6-2019

10/10

Ik wil Marianne uitdrukkelijk bedanken voor de fijne samenwerking. Tijdens het gehele traject heb ik nooit getwijfeld aan de kwaliteit en kwantiteit van haar inzet.

Anoniem
24-6-2019

10/10

Monica vermeer is echt een schat van een mens en ze heeft ons zo goed geholpen. Altijd lief en geintresseerd altijd gelijk een reactie en mee denken echt een topper!

Anoniem
19-6-2019

10/10

een compliment ben zeer tevreden geweest.bedankt hier voor.

Anoniem
30-5-2019

10/10

Nette communicatie, altijd redelijk snel een reactie.

Anoniem
30-5-2019

10/10

Ik wil Joost heel erg bedanken voor de service. Dit is de eerste keer dat ik dit nodig heb gehad(hopelijk ook de laatste) en het is mij allemaal heel goed bevallen. De betrokkenheid, belangstelling, de manier van communiceren en hoe je oo de hoogte wordt gehouden. Daarnaast ook heel fijn dat je alle stukken kan inzien! Kortom ik was(ben) heel blij met Joost en Ard Korevaar.

Anoniem
20-5-2019

9/10

Zeer tevreden over de afhandeling van de zaak, Joost dacht mee in alles en hield ons goed op de hoogte. We zijn blij dat we door onze tussenpersoon van onze autoverzekering doorverwezen zijn naar jullie.

Anoniem
17-5-2019

10/10

Toppertje

Anoniem
14-5-2019

10/10

Ga vooral zo door.  Ik ben je dankbaar

Anoniem
8-5-2019

10/10

Heel goed gedaan!!!!

Anoniem
6-5-2019

8/10

Ik ben zeer tevreden hoe de zaak door Ard Korevaar en zijn collega (Desiree Haartsen) werd opgepakt. Ik voelde een duidelijke betrokkenheid. De professionaliteeit waarop het een en ander gebeurde, gaf vertrouwen op eeen goede afloop van de zaak.

Anoniem
30-4-2019

10/10

Buiten de uiteindelinke afhandeling die boven verwachting is verlopen ben ik heel erg blij met de manier hoe Ard mij geholpen heeft met de momenten tussen het ongeluk en de afhandeling door. Als ik een vraag had werd dit nagenoeg meteen afgehandeld en nam hij zelf de tijd na 6 uur bijf. Om mij te helpen of advies te geven. Het gaf mij echt een gevoel van iemand die voor mijn belangen instond en nog steeds staat.

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.

Hoe vindt u de meest geschikte belangenbehartiger?

Op internet ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Allemaal dezelfde boodschappen en mooie sites. Maar wie zit erachter? Klikt het? Tenslotte gaat het over uw (financiële) toekomst! Grote kans dat u via mond tot mond reclame op onze site terecht bent gekomen. Meer dan tevreden mensen, daar gaat het ons om en een transparante communicatie. Korte lijnen. Mocht onze dienstverlening niet naar wens zijn, dan hebben we een klachtenreglement. Elke klacht is een kans op verbetering.

Klanttevredenheid

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.