643 reviews

Anoniem
22-11-2022

10/10

Wij zijn heel goed bijgestaan door Ard Korevaar, dhr. Zuidema. Er is ons heel veel werk en stress uit handen genomen !

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
17-11-2022

9/10

Prettig in de omgang. Ter zake deskundig

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
11-11-2022

8/10

Uitstekend

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
9-11-2022

9/10

Mijn ervaring met Ard Korevaar is dat alles zo goed en fijn als mogelijk voor je geregeld word . Ik kan echt niet iets verzinnen wat niet correct gelopen is in mijn zaak.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
7-11-2022

10/10

Een goede ervaring. Je wordt snel geholpen en er wordt betrokkenheid getoond.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
2-11-2022

8/10

De start was rustig, het traject duurde lang, maar met vragen kon ik altijd terecht. Tussendoor veel besprekingen gehad, en voelde me ondersteunt in de samenwerking.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
2-11-2022

9/10

Snelle reacties. Vriendelijke mensen. Zeer goede indruk

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
31-10-2022

10/10

Geode ondersteuning, erg betrokken in de afhandeling van de klachten en het schadeproces, duidelijke info over stand van zaken en voortgang.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
30-10-2022

9/10

Goed.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
26-10-2022

6/10

Fijn vond ik dat ik de correspondentie online kon inzien. Maar ik heb zelf veel gedaan, en moest er best vaak achter alles aan.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
25-10-2022

9/10

Een goede organisatie. Fijn dat je constant met 1 persoon te maken hebt. Heel goed dat je bij letselschade een expert hebt die je alles uit handen neemt.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
16-10-2022

9/10

Behulpzame letselschade bureau

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
15-10-2022

10/10

Berlinda Meilink is een geweldige letselschade advocate. Zeer professioneel en zit er bovenop! Ik kan haar van harte aanbevelen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
12-10-2022

10/10

prima ervaring, alles heel netjes afgehandeld. Ben dus ook zeer tevreden.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
4-10-2022

9/10

Een prettige en professionele begeleiding waarbij we gerust onze belangen lieten vertegenwoordigen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
29-9-2022

9/10

Fijn dat er iemand met je mee denkt en je helpt met zaken waar je zelf minder verstand van hebt. Neemt een hoop extra stress weg.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
20-9-2022

10/10

Goed, vanaf het begin 1 contactpersoon toegekend gekregen en we hebben al die tijd goed contact gehad ze denkt mee met ons wat we wel en niet vergeten waren.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
19-9-2022

10/10

Zeer goed

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
19-9-2022

9/10

Zeer tevreden over de professionele afhandeling en het prettige contact. Geen bijzonderheden.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
12-9-2022

9/10

Prima. Ik ben erg tevreden over hem. Geen op of aanmerkingen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.

Hoe vindt u de meest geschikte belangenbehartiger?

Op internet ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Allemaal dezelfde boodschappen en mooie sites. Maar wie zit erachter? Klikt het? Tenslotte gaat het over uw (financiële) toekomst! Grote kans dat u via mond tot mond reclame op onze site terecht bent gekomen. Meer dan tevreden mensen, daar gaat het ons om en een transparante communicatie. Korte lijnen. Mocht onze dienstverlening niet naar wens zijn, dan hebben we een klachtenreglement. Elke klacht is een kans op verbetering.

Klanttevredenheid

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.