629 reviews

Anoniem
16-8-2023

10/10

Zeer vriendelijk en hij neemt de tijd om de zaak rustig te bespreken. Legt alles goed uit en weet precies waar hij het over heeft.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
15-8-2023

10/10

Hij kwam met een thuis en schreef op hoe het ongeval gebeurde en starte het proces hij is zeer ervaren meneer

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
10-8-2023

10/10

De afgelopen twee jaar heb ik het contact met Marjolijne als erg plezierig ervaren. De communicatielijn was kort en we konden goed sparren. Een topper!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
8-8-2023

9/10

Ik heb Marjolijne ervaren als een vriendelijke en kundige vrouw. Ze heeft mij steeds op de hoogte gehouden van alles wat voor mij belangrijk was om te weten. De contact momenten waren altijd heel plezierig.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
2-8-2023

10/10

Hele fijne ervaring, Mevrouw knottenbelt staat altijd klaar om vragen te beantwoorden over het ongeval en denkt ook erg goed mee.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
1-8-2023

10/10

Gewoon top

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
25-7-2023

10/10

Een professionele en sympathieke advocate en tevens een vrouw met empathie . is altijd voor mijn belangen opgekomen en mij uitstekend bijgestaan .

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
16-7-2023

9/10

Serieus en snel in handelen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
14-7-2023

8/10

Een vriendelijke man welke echt naar jou belang kijkt en je als klant voorop stelt. Reageert snel op gestelde vragen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
10-7-2023

9/10

we zijn heel fijn geholpen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
7-7-2023

10/10

ZEER TEVREDEN! IK BEVEEL IEDEREEN OOK BERLINDA AAN. DUIDELIJK EN FIJN IN OMGANG.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
5-7-2023

7/10

Positief.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
5-7-2023

7/10

Goed

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
30-6-2023

9/10

Goed.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
30-6-2023

10/10

Ik heb met Berlinda Meilink, als zeer goede huisvriend en adviseur/contactpersoon van mevrouw .... die partij was in deze, kennis mogen maken voor een intake gesprek. Na dit gesprek is besloten dat mevrouw Berlinda Meilink degene was die de belangen van mevrouw..... het beste zou kunnen behartigen, hetgeen ook is gebleken. Zij heeft heel veel betekent door de geweldige fijne en zeer professionele en eerlijke wijze waarop zij zich voor mevrouw ..... en andere betrokkenen tijdens het gehele letselschadetraject heeft ingezet . Zij is altijd een geweldig aanspreekpunt geweest , waarin ook empathie als een belangrijke rol is ervaren, ook na het overlijden van mevrouw...... heeft Berlinda Meilink zich ingezet voor een eerlijke en correcte afwikkeling van het letselschadetraject. Ik zal haar altijd in een voorkomend geval adviseren als letselschadespecialist die er voor 100% staat voor de belangen van haar klant.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
26-6-2023

10/10

Ik ben enorm blij met monica. Dankzij haar begeleiding en hulp heb ik een hoofdstuk van mijn leven kunnen afsluiten. En daar ben ik haar erg dankbaar voor!

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
21-6-2023

10/10

Positief

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
19-6-2023

10/10

Na een slechte begeleiding bij een andere letsel expert kwam ik terecht bij Berlinda ze heeft me in dit procedure gerust gesteld en de zaak uitstekend afgesloten. Bedankt Berlinda

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
14-6-2023

9/10

De heer Zuidema is vanaf het eerste contact uitermate correct geweest Het eerste gesprek was snel georganiseerd. Snelle reactie op mails. Zeer daadkrachtig. Ik al hem wanneer ik hem nog eens nodig zou hebben direct opnieuw contacten en hem aanbevelen wanneer in mijn vrienden- of kennissenkring zich een soortgelijke situatie voordoet.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
14-6-2023

10/10

Hele fijne vrouw om mee te werken, snapt en begrijpt de situatie goed. Ik heb der aanbevolen gekregen van een vriend en ga haar zeker weer door adviseren! Suhail Abu laban

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.

Hoe vindt u de meest geschikte belangenbehartiger?

Op internet ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Allemaal dezelfde boodschappen en mooie sites. Maar wie zit erachter? Klikt het? Tenslotte gaat het over uw (financiële) toekomst! Grote kans dat u via mond tot mond reclame op onze site terecht bent gekomen. Meer dan tevreden mensen, daar gaat het ons om en een transparante communicatie. Korte lijnen. Mocht onze dienstverlening niet naar wens zijn, dan hebben we een klachtenreglement. Elke klacht is een kans op verbetering.

Klanttevredenheid

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.