423 reviews

Anoniem
24-1-2023

8/10

Goed

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
24-1-2023

9/10

Positief en heel betrokken

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
20-1-2023

9/10

Super fijn! Heeft me altijd goed geholpen en stond altijd open om naar me te luisteren.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
17-1-2023

10/10

Erg hulpvaardig

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
16-1-2023

8/10

Geeft duidelijke informatie, hou ons goed op de hoogte van de procedure.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
13-1-2023

9/10

Ben prima ontvangen. Ook fijn gesprek gehad en duidelijkheid gekregen hoe het proces waarschijnlijk ging verlopen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
12-1-2023

9/10

Prettig in de omgang, benaderbaar.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
9-1-2023

10/10

Erg fijn.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
8-1-2023

10/10

The help provided by letselschade specialist Marjolijne Knottenbelt in my case was outstanding. She took every possibility into account to advance my case and improve the outcome of the case for me. She had lots of ideas as well as the power and enthusiasm to make them work.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
19-12-2022

9/10

Ben heel tevreden, goede behandeling en afhandeling. Heel tevreden over het contact, eerste gesprek thuis en daarna ook makkelijk te benaderen. Ben heel blij dat ik geholpen ben en dat dit mogelijk is gemaakt, zelf zou ik niet weten waar te beginnen.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
10-12-2022

10/10

Ik heb een zeer positieve ervaring met Berlinda Meiling

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
10-12-2022

9/10

Goed. Er wordt snel gereageerd op vragen en dingen worden snel opgepakt en teruggekoppeld.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
8-12-2022

9/10

Heel erg goed

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
29-11-2022

8/10

Positief

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
29-11-2022

10/10

Positief, echt heel erg positief. De enige partij die goed nazorg heeft geleverd.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
26-11-2022

9/10

Zeer netjes alles verlopen Klachten werden snel opgepakt en kort Doorgeschakeld naar wederpartij

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
25-11-2022

10/10

Perfect, korte lijnen en adequaat

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
25-11-2022

10/10

Na eerste contact alles goed verlopen

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
25-11-2022

8/10

Mijn algemene ervaring met aard Korevaar, is zeer positief.

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja
Anoniem
24-11-2022

8/10

Positief

Zou u dit bedrijf aanbevelen? ja

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.

Hoe vindt u de meest geschikte belangenbehartiger?

Op internet ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Allemaal dezelfde boodschappen en mooie sites. Maar wie zit erachter? Klikt het? Tenslotte gaat het over uw (financiële) toekomst! Grote kans dat u via mond tot mond reclame op onze site terecht bent gekomen. Meer dan tevreden mensen, daar gaat het ons om en een transparante communicatie. Korte lijnen. Mocht onze dienstverlening niet naar wens zijn, dan hebben we een klachtenreglement. Elke klacht is een kans op verbetering.

Klanttevredenheid

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.