Erwin - letselschade expert Rotterdam

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Erwin Zimmerman en ik ben als partner toegetreden tot het team van Ard Korevaar Personenschade. Hier tref ik de visie, passie  en gedrevenheid die me zo aanspreken.

Je maximaal inzetten voor mensen die na het oplopen van letsel buiten hun schuld, onze expertise en meelevendheid zo goed kunnen gebruiken; dat is hoe ik dit vak wil uitoefenen.

Soms zien mensen geen uitweg meer en zijn ze ten einde raad door de ellende die hen is overkomen. Het voelt dan goed om ze weer op weg te helpen. Ik luister waar men tegenaan loopt en probeer ze gerust te stellen. Ik heb persoonlijk contact, we brengen samen de gevolgen in kaart en ik kom bij de mensen thuis op bezoek als dat nodig is. Hoe mooi is het dat hij/zij gaande het traject de draad weer oppakt, er weer vooruit wordt gekeken en er toegewerkt wordt naar een passende oplossing met perspectief voor de toekomst. Dat maakt mijn werk zo mooi!

Na het behalen van mijn VWO diploma ben ik begin jaren ‘90 bij een verzekeraar gaan werken op de schadeafdeling. In 1995 werd ik Personenschadebehandelaar. Vervolgens behaalde ik alle benodigde branchediploma's. Mijn specialiteit is Verkeersrecht. 

In januari 2018 heb ik de overstap gemaakt van ‘de verzekeraarskant’  naar de ‘belangenbehartigers kant’ en mag ik mij NIVRE Register-expert Personenschade noemen.

Naar mijn mening verdienen de mensen die een beroep op ons doen alle aandacht. Ze moeten zich gehoord voelen en hebben recht op persoonlijk maatwerk. Ik ervaar dat de mensen deze tijd niet altijd gegund wordt in onze huidige maatschappij. Dat zou ik graag anders zien. Mijn collega’s van Ard Korevaar Personenschade denken daar exact hetzelfde over.

Daar stáán we voor.

 

Hoe vindt u de meest geschikte belangenbehartiger?

Op internet ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Allemaal dezelfde boodschappen en mooie sites. Maar wie zit erachter? Klikt het? Tenslotte gaat het over uw (financiële) toekomst! Grote kans dat u via mond tot mond reclame op onze site terecht bent gekomen. Meer dan tevreden mensen, daar gaat het ons om en een transparante communicatie. Korte lijnen. Mocht onze dienstverlening niet naar wens zijn, dan hebben we een klachtenreglement. Elke klacht is een kans op verbetering.

Klanttevredenheid

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.