Berlinda - letselschade expert Haarlem

Uw letsel mijn zorg! Dat is waar ik voor sta.

Mijn kernwaarden zijn: deskundigheid, betrouwbaarheid, betrokkenheid, passie en doelgerichtheid. Deze waarden zijn leidend voor hoe ik mijn werk als letselschade expert uitvoer.

Na het afronden van de studies Rechten en Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit Maastricht in 1996 heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van letselschade.

Aanvankelijk heb ik voor diverse verzekeraars gewerkt, hierdoor ben ik goed op de hoogte van de werkwijze van verzekeraars in letselschadekwesties.

Vanaf 2010 heb ik er bewust voor gekozen mij volledig in te zetten voor slachtoffers.

Sinds 2015 ben ik NIVRE-expert.

Met meer dan 20 jaar ervaring weet ik waar mijn cliënten mee te maken kunnen krijgen, het gaat immers niet alleen om de juridische gevolgen, maar ook om de consequenties voor werk, wonen en relaties.
Samen met mijn cliënten streef ik naar een dienstverlening op maat, waarbij een optimale schaderegeling vanzelfsprekend is.

Ik ben trots op het partnership met Ard Korevaar Personenschade, een gedreven team dat zich dagelijks sterk maakt voor slachtoffers!

Hoe vindt u de meest geschikte belangenbehartiger?

Op internet ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Allemaal dezelfde boodschappen en mooie sites. Maar wie zit erachter? Klikt het? Tenslotte gaat het over uw (financiële) toekomst! Grote kans dat u via mond tot mond reclame op onze site terecht bent gekomen. Meer dan tevreden mensen, daar gaat het ons om en een transparante communicatie. Korte lijnen. Mocht onze dienstverlening niet naar wens zijn, dan hebben we een klachtenreglement. Elke klacht is een kans op verbetering.

Klanttevredenheid

Onze reviews worden op uitnodiging verzameld door een onafhankelijke partij en gecontroleerd op echtheid.